Pasta de dents Vegana

GASTOS D'ENVIAMENT GRATUÏTS AMB EL CODI : HOLAMAYO

 Estàs Buscant una pasta de dents vegana ?

La Pasta de dents en comprimit Frescoryl és vegana. Hem creat aquest dentifrici que és natural i ecològic.

Refresca l'alè

Acció antibacteriana

Disminució de l'atac àcid

Revelació de la blancor dental

Sense Conservants

Els comprimits masticables Frescoryl son sense conservants ni colorants.

0% DE FLUOR

Hem estudiat el nostre dentifrici masticable perquè sigui sense fluor

SENSE ADITIUS

La nostra pasta de dents natural no porta aditius y és 100% sense toxicitat

Frescoryl : Una pasta de dents vegana

Ser vegà és molt més que una forma de menjar. En altres paraules ho podem definir com un estil de vida, una forma potser d'entendre el món o d'intentar millorar-lo. Per aquesta raó aquesta filosofia requereix escollir els productes adequats per tenir cura del medi ambient i per millorar la seva salut. Escollir correctament una pasta dentífrica pot portar mals de cap, ja que pot suposar un dilema entre la gran quantitat de productes que hi ha disponibles al mercat. Per això, hem creat Frescoryl per facilitar-li aquesta important tasca i permetre-li tenir un dentífric que sigui natural, ecològic i no testat en animals.

El nostre dentifrici masticable és una gran innovació, ja que té una mida petita i és molt útil per a ser transportat a qualsevol lloc. Però el més important és que pot ser utilitzat sense aigua i sense raspall de dents, per tant, pots prendre-ho en qualsevol lloc, tu ets el que decideixes quan i on. A frescoryl tenim tres valors fonamentals, crear productes naturals i biodegradables -aplicat als ingredients que componen els nostres productes i els seus respectius envasos-, responsabilitat ambiental i social i apostar pel desenvolupament sostenible i la salut pública de tots.

Una opció sana per cuidar la teva salut

No cal ser vegà per a decantar-se per aquesta alternativa, ja que el nostre dentifrici masticable és per a tothom que vulgui cuidar la seva salut, que li importi el medi ambient i que necessiti el nostre innovador producte en la seva vida diària -A l'oficina, al col·legi, quan menges fora de casa, abans d'una reunió important, etc.-. A més els ingredients que componen el comprimit masticable de Frescoryl són totalment naturals, aquests no inclouen parabens, conservants ni colorants. Per tant, és l'opció perfecta per cuidar la teva boca i per cuidar la teva salut bucodental en aquest aspecte.

D'altra banda frescoryl ofereix productes sense cap mena de toxicitat i els fabrica sense additius, per proporcionar-li al teu cos benestar. El nostre comprimit vegà és una opció sana, aquesta lliure de fluorur. Com hem esmentat està elaborat amb ingredients naturals que et proporcionen tot el que necessites per a una higiene bucal òptima, sense necessitat de toxines. Combinar el raspallat tradicional amb el nostre comprimit, ajuda a cuidar la seva higiene bucodental amb els seus múltiples beneficis; alè fresc, elimina la tosca, efecte suavitzant i molt més. Pots cuidar la teva salut bucodental i també el medi ambient amb el nostre comprimit, al seu torn, ell et brinda la màxima higiene per les teves dents.

Rate this post