Pasta de dents Orgànica

GASTOS D'ENVIAMENT GRATUÏTS AMB EL CODI : HOLAMAYO

 Estàs Buscant una pasta de dents orgànica?

La Pasta de dents en comprimit Frescoryl és orgànic. Hem creat aquest dentifrici que és natural i ecològic.

Refresca l'alè

Acció antibacteriana

Disminució de l'atac àcid

Revelació de la blancor dental

Sense Conservants

Els comprimits masticables Frescoryl son sense conservants ni colorants.

0% DE FLUOR

Hem estudiat el nostre dentifrici masticable perquè sigui sense fluor

SENSE ADITIUS

La nostra pasta de dents natural no porta aditius y és 100% sense toxicitat

Una pasta de dents orgànica de qualitat

Els productes que consumim i utilitzem influeixen a la nostra salut. Els seus components són els responsables moltes vegades del nostre estat analític i mental. Els excessos en greixos, manca de proteïnes, la fatiga ... L'alimentació és la base del benestar. Actualment, els productes orgànics són els més representatius quan parlem d’una bona alimentació. Son aquells que es produeixen sota procediments ecològics i que no utilitzen sintètics com ara pesticides, herbicides i fertilitzants. Aquests, són elaborats amb productes naturals, el que els atribueix un alt valor nutricional. El procediment per obtenir productes orgànics garanteix que estiguin lliures de residus tòxics i per tant, que l'organisme ho assimili de millor manera. Evitant així malalties.

Frescoryl és una pasta de dents masticable que la podem definir amb els termes ecològica i natural. Ecològica perquè un dels valors de la companyia és fer productes biodegradables. Per aquest motiu tots els envasos de tots els productes són reciclables. Els comprimits dentífrics Frescoryl estan fets amb ingredients totalment naturals que actuen de la mateixa manera que els convencionals però amb una diferència, tenen un 0% de toxicitat. Una pasta dentífrica que no conté parabens ni additius. Busca el teu benestar oferint salut per la teva boca i per al teu organisme.

Les prioritats: El medi ambient i la teva salut

Les pràctiques orgàniques ajuden a reduir la contaminació química del sòl, de l'aigua i de l'atmosfera. Un aspecte important és que es fa bon ús dels recursos naturals, el que afavoreix enormement al desenvolupament del planeta. Frescoryl vol formar part del canvi en la indústria de la cosmètica. Un canvi cap a una vida més sana i més respectuosa amb el medi ambient. Per a un consum responsable, hem desenvolupat els comprimits perquè siguin 100% vegans i Cruelty free.

No obstant això, tot i la qualitat dels seus ingredients, Frescoryl ha innovat en el sector dentífric causa del seu mètode d'ús. Un dentifrici per poder dur a tot arreu, i que pot ser utilitzat sense necessitat d'aigua ni raspall. Frescoryl és un dentifrici antibacterià que cuida la teva boca i la protegeix dels bacteris al llarg del dia. A més et proporciona un alè fresc, elimina la tosca de les dents i té cura l'esmalt.

Pasta de dents Orgànica
5 (100%) 2 vote[s]