Pasta de dents No Testada en Animals

GASTOS D'ENVIAMENT GRATUÏTS AMB EL CODI : HOLAABRIL

 Estàs Buscant una pasta de dents no testada en animals?

La Pasta de dents en comprimit Frescoryl no ha estat mai testada en animals. Hem creat aquest dentifrici que és natural i ecològic.

Refresca l'alè

Acció antibacteriana

Disminució de l'atac àcid

Revelació de la blancor dental

Sense Conservants

Els comprimits masticables Frescoryl son sense conservants ni colorants.

0% DE FLUOR

Hem estudiat el nostre dentifrici masticable perquè sigui sense fluor

SENSE ADITIUS

La nostra pasta de dents natural no porta aditius y és 100% sense toxicitat

Una pasta de dents no testada en animals

Com a persones i consumidors hem d'assumir la responsabilitat d'evitar aquest patiment animal innecessari. Perquè sí, hi ha alternatives i nosaltres tenim el poder de canviar les coses. D'aquesta manera un pas cap al món de la salut cruely-free implica realitzar canvis en moltes de les nostres rutines que contenen productes testats en animals. Tot i que gran part de la població ho desconeix, la gran majoria de pastes de dents estan testades en animals. Primerament hem volgut crear una pasta de dents natural i ecològica que no sigui testada en animals. En conjunt Frescoryl ha ideat un comprimit fusionant aquests tres conceptes que tan importants són ara per a la societat.

Com a resultat, el comprimit masticable de frescoryl està compost íntegrament per ingredients naturals per oferir-benestar. Tot i que encara, no es respecten els drets dels animals en la seva totalitat, cada vegada la societat té més consciència d'aquest fenomen. Per sort cada vegada hi ha més gent que mostra rebuig cap a qualsevol pràctica que comporti patiment animal. No obstant això, sabem que no és fàcil lluitar contra aquest maltractament, però hi ha maneres de contribuir i aconseguir que a poc a poc disminueixi, per això Frescoryl se suma a la llista de marques que rebutgen aquesta pràctica. El desenvolupament sostenible i la salut publica és un compromís de la marca, ja que forma part dels valors de Frescoryl.

Màxima higiene per les teves dents

El nostre comprimit té com a objectiu la neteja completa de la teva boca, però s'han eliminat els ingredients tòxics perquè sigui més beneficiós per a la teva salut. En efecte, han elaborat una fórmula neta i natural per poder proporcionar-te una higiene profunda, d'aquesta manera fem ús de productes més saludables i més segures per al nostre organisme. Els components del petit comprimit eliminen la placa de forma efectiva i eviten la seva formació futura. Tal com ho descrivim el comprimit, a diferència d'altres productes similars, no porta parabens i tampoc conservants ni colorants. També és rellevant que els nostres dentifricis estan fets sense cap mena de toxicitat. El seu bon gust a menta natural, purifica i refresca el teu alè en menys d'1 minut. A més les pastes de dents cruelty free no contenen fluor i el nostre dentifrici tampoc, els seus ingredients naturals prevenen les càries i netegen l'esmalt sense danyar-lo.

Vine a provar Frescoryl i porta-ho amb tu cada dia. Pots cuidar la teva salut bucodental i també el medi ambient amb el nostre comprimit, al seu torn, ell et brinda la màxima higiene per les teves dents.

Rate this post