Pasta de dents Natural

GASTOS D'ENVIAMENT GRATUÏTS AMB EL CODI : HOLAMAYO

 Estàs Buscant una pasta de dents natural?

La Pasta de dents en comprimit Frescoryl és natural. Hem creat aquest dentifrici que és natural i ecològic.

Refresca l'alè

Acció antibacteriana

Disminució de l'atac àcid

Revelació de la blancor dental

Sense Conservants

Els comprimits masticables Frescoryl son sense conservants ni colorants.

0% DE FLUOR

Hem estudiat el nostre dentifrici masticable perquè sigui sense fluor

SENSE ADITIUS

La nostra pasta de dents natural no porta aditius y és 100% sense toxicitat

Una bona higiene bucodental sense químics

Recentment, som moltes les persones que ens preocupem per consumir de forma abusiva conservants industrials, ja que aquests es troben en tota mena de productes que utilitzem diàriament, entre ells la pasta de dents. No hi ha dubte que una bona higiene bucodental és essencial si volem cuidar la nostra higiene al complet, ja que la boca és una part del cos que es fa servir en tot moment, per parlar, menjar, besar-se, tossir, etc. Tots sabem que no és tasca fàcil netejar les nostres dents a tot arreu. Sabent això, l'equip de Pharmatt ha treballat per trobar una solució d'ús diari a aquest problema però, buscant una alternativa als productes convencionals.

El seu objectiu és resoldre una necessitat bàsica, facilitar-nos la tasca de rentar-nos les dents fora de casa no obstant això, fer-ho amb un producte completament natural. Frescoryl t'ofereix una gamma de dentifricis masticables, per ajudar-te a cuidar-te en qualsevol part. En altres paraules, no tenir raspall de dents ja no és una excusa, perquè el nostre dentifrici funciona sense necessitat d'aigua ni de pasta de dents. Per tant la seva petita grandària el converteix en l'aliat perfecte per a dur-lo a qualsevol part i tu decideixes quan utilitzar-lo.

Mateixa higiene amb diferents ingredients

En efecte, cada vegada som més les persones que vam decidir cuidar els nostres dents amb productes naturals per obtenir benestar i millorar en salut. Els dentifricis entren en contacte amb la nostra boca diverses vegades al dia, per tant anem a prendre les seves ingredients de forma indirecta. Certament la pasta de dents natural Frescoryl, et pot aportar la mateixa higiene que una pasta convencional, però amb una gran diferència, els ingredients no estan compostos per químics. Per tant la meta del nostre dentifrici és netejar al màxim la teva boca, per això, els components del comprimit antimicrobians et proporcionen una gran llista d'avantatges a l'hora de cuidar la teva salut bucodental. A més el comprimit, a diferència de les pastes de dents comuns, no porta parabens i tampoc conservants ni colorants.

També volem destacar que estan fetes sense cap mena de toxicitat. El seu bon gust a menta natural, purifica i refresca el teu alè en menys d'1 minut. Frescoryl respon a una necessitat d'higiene actual que ens trobem en diversos moments comuns. Voler rentar les nostres dents a la feina, a l'escola, després de dinar en un restaurant amb els nostres amics, després de prendre un cafè, abans d'entrar a una reunió important. Per tant frescoryl t'ajuda a cuidar la teva boca en qualsevol lloc.

Rate this post