Pasta de dents Ecològica

GASTOS D'ENVIAMENT GRATUÏTS AMB EL CODI : HOLAMAYO

 Estàs Buscant una pasta de dents ecològica?

La Pasta de dents en comprimit Frescoryl és ecològica. Hem creat aquest dentifrici que és natural i ecològic.

Refresca l'alè

Acció antibacteriana

Disminució de l'atac àcid

Revelació de la blancor dental

Sense Conservants

Els comprimits masticables Frescoryl son sense conservants ni colorants.

0% DE FLUOR

Hem estudiat el nostre dentifrici masticable perquè sigui sense fluor

SENSE ADITIUS

La nostra pasta de dents natural no porta aditius y és 100% sense toxicitat

Un dentifrici per la teva salut i el medi-ambient

Les pastes de dents ecològiques, són l'opció més sana per a la teva salut i el medi-ambient. Per això aquest tipus de productes garanteixen al comprador que tots els seus ingredients procedeixen de la natura. A més aquests ingredients no han estat modificats genèticament, tampoc són transgènics ni s'han tractat amb productes químics. A diferència dels dentifricis convencionals, no contenen ingredients perjudicials per a la teva salut ni toxines. Certament, l'efecte a llarg termini de la utilització d'aquestes pastes de dents és apreciable, ja que tenen el mateix objectiu que la resta de pastes convencionals però, amb altres components igual d'eficaços però més delicats a l'hora de cuidar la teva boca i les teves dents. Per exemple el nostre dentifrici té un sabor més suau, ja que conté extractes de diferents plantes aromàtiques que aporten frescor, però sense cap agent químic de gust.

Per aquesta raó frescoryl proposa el seu dentifrici masticable per facilitar-te la tasca de cuidar i higienitzar la teva boca en qualsevol part, però, de forma saludable.

Frescoryl també és respectuosos amb el medi ambient. En primer lloc un dels principals valors de la nostra companyia és la responsabilitat ambiental i social, per això, l'envàs de tots els nostres comprimits és reciclable, i està a la teva mà ajudar al medi ambient quan ho tires a les escombraries. Per tant tots els nostres productes i els seus respectius envasos són biodegradables, y no contaminen el planeta.

La teva salut bucodental és el més important

Ja que si parlem d'higiene, hem de tenir en compte que probablement el producte que més utilitzem en aquest aspecte és la pasta de dents (3 vegades al dia aprox.). I el que és pitjor, que els ingredients dels productes que fem servir, entren en contacte amb la nostra boca diverses vegades al dia. No obstant això els ingredients que componen el comprimit masticable de Frescoryl són totalment naturals, aquests no inclouen parabens, conservants ni colorants. Per tant, és l'opció perfecta per cuidar la teva boca i per cuidar la teva salut bucodental en aquest aspecte. Frescoryl ofereix productes sense cap mena de toxicitat i els fabrica sense additius, per proporcionar-li al teu cos benestar. Un altre aspecte dels nostres comprimits és que són tan fàcils de portar que et permeten utilitzar-los en qualsevol costat.

Finalment volem destacar que els nostres dentifricis són totalment innocus, és a dir, no són nocius ni perjudicials per a la salut. A més tenen un percentatge de 0% quant a toxicitat, el que les converteix en un element essencial a l'hora de cuidar la nostra salut i potenciar la nostra higiene de la manera més natural possible. Vine a provar Frescoryl, el teu cos i el planeta t'ho agrairan.

Rate this post