Pasta de dents Antibacteriana

GASTOS D'ENVIAMENT GRATUÏTS AMB EL CODI : HOLAMAYO

 Estàs Buscant una pasta de dents antibacteriana?

La Pasta de dents en comprimit Frescoryl és antibacteriana. Hem creat aquest dentifrici que és natural i ecològic.

Refresca l'alè

Acció antibacteriana

Disminució de l'atac àcid

Revelació de la blancor dental

Sense Conservants

Els comprimits masticables Frescoryl son sense conservants ni colorants.

0% DE FLUOR

Hem estudiat el nostre dentifrici masticable perquè sigui sense fluor

SENSE ADITIUS

La nostra pasta de dents natural no porta aditius y és 100% sense toxicitat

Frescoryl : Una pasta de dents antibacteriana

Estudis determinen que la mitjana anual de la despesa per persona en anar al dentista ascendeix a gairebé 400 euros per persona. Tal com podem observar és una xifra molt elevada i que podria reduir-se considerablement si el raspallat de dent es realitzés de forma correcta i almenys tres vegades al dia. D'altra banda hi ha un altre factor que altera la salut dental que també té molta importància: l'elecció de la pasta de dents. Per tant, per ajudar-los a raspallar on vulguis hem creat Frescoryl, una pasta de dents en comprimit que pots utilitzar sense necessitat d'aigua ni raspall de dents. Tots sabem que la higiene bucodental és igual d'important dins i fora de casa, tot i això, la cura de la nostra boca no és tasca fàcil si no portem a sobre el necessari. Frescoryl cobreix aquesta necessitat bàsica per proporcionar-nos una higiene correcta en qualsevol lloc.

Protegeix la teva boca de càries i bacteris

Primerament el comprimit està compost d'ingredients totalment naturals que garanteixen el teu benestar. Això el converteix en un potent dentifrici antibacterià, una característica molt important que el converteix no només en còmode sinó també en essencial. La flora bacterial es va formant al llarg dels anys i resideix a la nostra cavitat oral en diferents superfícies. Per tant la nostra boca pot arribar a albergar 100 milions de bacteris, tot i això, aquests bacteris no estan de manera fixa, ja que la nostra activitat de dia a dia com badallar, menjar, besar-se o mossegar-se les ungles alteren aquesta flora bacteriana de forma constant. Quan estem fora de casa, la tasca de mantenir els bacteris a ratlla es converteix en un repte constant. Frescoryl amb els seus ingredients antibacterians, ataca la placa entre les dents i l'elimina en el que sigui possible.

Per tant triar prendre els comprimits fora de casa es tracta d'una excel·lent opció a l'hora de protegir la nostra boca de càries i bacteris. Sobretot una boca lliure de bacteris té menys probabilitats de patir malalties bucals com la gingivitis per exemple. A més és important destacar, que els bacteris són una de les principals causes del mal alè en la població. Per tant, davant d'aquest problema, es presenta com a solució els comprimits de Frescoryl, que t'aporten una neteja bucal completa i un alè fresc de llarga durada. En conclusió: Si cuides la boca, la salut t'ho agrairà, i tu seràs el primer a observar els canvis. El benestar i la higiene t'acompanyen durant tot el dia de la mà de Frescoryl.

Rate this post