Trucs per enfortir les dents

No hi ha una fórmula màgica que mantingui les teves dents sanes i fortes, però si un seguit de consells que t’ajudaran a aconseguir-ho.

És molt important mantenir l’esmalt fort i sa per prevenir problemes com la càries, la gingivitis, la tosca o les infeccions. D’aquesta manera aconseguiríem tenir unes dents sanes per evitar problemes futurs.

Aquí tens 7 consells per ajudar-te a enfortir les dents:

Evita el raspallat agressiu

Hi ha diferents tipus de raspalls de dents dissenyats per contrarestar un problema bucal o per a un tipus determinat de dentadura.

Raspalls amb fibres rígides i dures, de duresa mitjana, suaus, raspalls infantils, raspalls elèctrics, interproximals … I una llarga llista de diferents tipus de capçals. Cada boca és un món i escollir el raspall que s’adeqüi a les teves necessitats és important.

Trobem diferents raspalls de dents que s'adapten a la teva boca

No obstant això, no importa com sigui el raspall per realitzar un bon raspallat. Una de les accions que més danya el nostre esmalt és raspallar les dents a gran velocitat. Si el raspallat és energètic i ràpid, correm el risc d’afeblir la capa protectora de la dent.

Evita cruixir les dents

En l’article del nostre blog saps cuidar les teves dents a l’hivern també ho diem. L’hàbit de serrar les dents mentre es dorm, també anomenat bruxisme, és perjudicial per a les dents.

Aquesta habitual pràctica en les persones, pot suposar un gran problema en el futur, ja que es destrueix l’os que suporta la dent. Les dents s’afluixen i fins i tot es poden arribar a polvoritzar.

Limita els aliments i begudes molt ensucrats

Molts bacteris de la boca s’alimenten del sucre d’aliments i begudes. Posteriorment es transformen en àcids que estoven i desgasten l’esmalt.

Ja sabem que el sucre és el gran enemic de les càries. Cal cuidar els aliments que mengem, no només per la nostra salut en general, sinó per la nostra salut bucodental.

Els aliments amb sucre son perjudicials per les dents

Menja aliments bons per les teves dents

A hores d’ara ja sabràs que mantenir una bona higiene bucodental no és l’única cosa que hem de fer per cuidar la nostra salut dental. Saber i aplicar una bona rutina és efectiu, no obstant això, molts aliments poden ser grans aliats i ajudar-nos a complir aquesta tasca.

Aliments rics en calci

El calci és necessari pels ossos i dents. Podem trobar-lo en la llet, els iogurts, el formatge, etc. És molt important afegir a la nostra dieta, ja que al consumir-lo produïm saliva rica en bactericides.

Aliments amb fòsfor

El pots trobar en els ous, peix, nous, llenties etc. El fòsfor és fonamental per a la correcta estructura de les dents.

Aliments rics en vitamina D

Aquesta vitamina està present a la margarina, els ous, el peix blau, etc. Aquesta vitamina facilita l’absorció del calci i fòsfor, i fa més resistents les nostres genives i dents.

Aliments amb vitamina C

Aliments com la mandarina, taronja, llimona, julivert, papaia, etc. Consumir aliments rics en aquesta vitamina afavoreix el creixement i la reparació dels teixits.

Amanida de fruites saludables

Correcta rutina dental

El raspall, l'elixir i el fil dental són importants per a la salut de les teves dents

Com era d’esperar, una completa rutina bucodental és un factor clau per mantenir les dents fortes. Tenir cura de la boca no és una tasca difícil, però en el dia a dia ens falla la voluntat i fins i tot de vegades la memòria. Raspallar-se les dents tres vegades al dia és una acció essencial per cuidar la nostra boca i el seu interior, les dents. No obstant això, no és l’única acció que podem fer per mantenir les nostres dents netes i la nostra boca sana. Si vols conèixer tots els passos per mantenir una correcta higiene bucodental visita el nostre article al bloc com cuidar la teva higiene i salut bucal.

Tria un dentifrici adequat

Les pastes de dents convencionals contenen sulfats i altres ingredients altament tòxics que danyen de manera progressiva el pH i la flora de la boca.

Coneix els nocius ingredients que contenen les pastes de dents convencionals i passa’t a les pastes de dents naturals com Frescoryl.

Frescoryl

Dentifrici / Pasta de dents per mastegar vegà i cruelty free

Els comprimits dentifricis Frescoryl són la resposta a una necessitat actual d’higiene. És el primer dentifrici masticable del mercat que pot ser utilitzat en qualsevol part. Això es tradueix a un dentifrici per emportar.

Utilitzar-és molt fàcil, ja que no necessites aigua ni raspall, tan sols 30 segons del teu temps. Els comprimits són fàcils de transportar causa de la seva petita grandària i poden ser utilitzats en qualsevol moment. Coneix la pasta de dents que canviarà el teu dia.

Però … I la nostra salut?

Això no suposa cap problema, ja que Frescoryl és un dentifrici ecològic, fet amb ingredients naturals. Un comprimit vegà i cruelty free que te cura de la salut de la teva boca i del teu organisme. Pots llegir-te la nostra pàgina beneficis per conèixer els seus múltiples avantatges.

Esperem que aquests consells us siguin de gran utilitat. La salut de les nostres dents és molt important 😊

Feliç dilluns

Rate this post

Leave a comment