Tips per realitzar una bona higiene bucal sense plàstic

Passen desapercebuts, però el plàstic és present fins als cosmètics. Cremes exfoliants, sabons, cremes per la cara … I una innombrable llista de productes que utilitzem diàriament. El problema ve quan la gran majoria de productes convencionals inclouen plàstics i altres elements tòxics en les seves fórmules i ens costa trobar un producte que sigui sa amb el nostre cos i pell.

La pasta de dents no és una excepció, ja que s’han trobat diversos tipus de microplástics entre els seus ingredients. Utilitzar aquest tipus de pastes pot arribar a resultar perillós, ja que indirectament podem ingerir el seu contingut, a més d’estar en contacte amb la nostra boca mínim 3 vegades al dia.

El problema és molt més gran del que pensem, ja que no només ens afecta a nosaltres i la nostra salut. Els microplástics resulten una important amenaça per al medi ambient i la seva flora. Per saber més sobre aquest tema, t’aconsellem el nostre article. Per una pasta de dents sense plàstic.

En l’article d’avui, volem donar-te consells perquè puguis aconseguir una total higiene bucodental sense res de plàstic. Res de substàncies nocives per a la salut, aposta per la cosmètica natural.

Escull el teu dentifrici adequadament

Els microplastics es troben a les pastes de dents i son perjudicials per el medi ambient i per la salut

La higiene bucodental és més rellevant en la nostra salut general del què pensem. I una mala cura de la nostra boca pot produir-nos diverses malalties i altres conseqüències. En el nostre article beneficis sobre rentar-te les dents, expliquem amb més deteniment aquestes conseqüències.

Com hem explicat breument, la majoria de les pastes de dents convencionals estan plenes de microplástics. És important que abans de comprar qualsevol pasta de dents, mirem amb atenció els ingredients que la componen.

De tal manera que puguem evitar els sulfats, parabens, additius, plàstics etc. El nostre article com escollir la pasta dental més adequada, també donem consells per no fallar en la teva elecció 🙂

Frescoryl

Frescoryl és un dentifrici vegà, natural i ecològic

Coneixes el primer dentifrici del mercat per emportar? Un producte amb ingredients naturals fet pel teu màxim benestar. Els comprimits masticables Frescoryl són vegans i cruelty-free.

Frescoryl és el teu acompanyant perfecte als viatges. Una alternativa a la pasta de dents fàcil.

Per utilitzar aquest dentífric no necessitaràs més que 1 minut del teu temps. Són còmodes d’usar perquè no necessites ni aigua ni raspall, el que et permet utilitzar-lo en qualsevol lloc.

Els comprimits dentífrics no porten res de fluor, i són aptes per a tot tipus de dentadura. És un producte sense parabens ni additius, amb un 0% de toxicitat certificat pels seus premis en diverses categories.

Una alternativa fàcil d’usar i molt útil per quan no et trobes a casa. D’aquesta manera pots eliminar els bacteris de la teva boca i tenir un alè fresc tot el dia.

Vigila els estris que utilitzes

Tot el que entri en contacte amb la nostra boca és important assegurar la seva qualitat. No només passa amb la pasta de dents, també amb la resta d’estris que componen una rutina d’higiene bucodental.

Esbandida bucal

Les rentades industrials sovint contenen molts ingredients perjudicials per la nostra salut. Utilitzar-los de manera diària fa que augmentin les possibilitats d’ingerir. Actualment no trobem molts elixirs bucals naturals, cosa que dificulta aquesta tasca. No obstant això, sempre podem fabricar el nostre propi amb bicarbonat de sodi i gotes d’olis essencials.

Fil dental

El niló i el tefló dels fils i sedes dentals clàssics representen una contaminació molt important per als oceans. Hi ha el fil dental de seda natural que no conté res de plàstic i és igual de pràctic que el convencional..

Compra un raspall biodegradable

Realitza una bona higiene dental sense plàstic evitant microplasticos. També usant raspalls biodegradables

Hi raspalls de dents 100% biodegradables que et permetran compostar-los quan els canviïs (Volem comentar com advertència, que aquest tipus de raspalls no són aptes per a vegans de moment, ja que les truges biodegradables provenen d’animals).

Altres raspalls més destacats en aquest tema són els del mànec de bambú. Comunament venuts en botigues pel seu mànec biodegradables. No obstant això, les truges són de niló, pel que no seria 100% biodegradable.

Esperem que us hagi resultat útil aquest article, qualsevol consell és benvingut 🙂

Feliç dilluns

Tips per realitzar una bona higiene bucal sense plàstic
5 (100%) 1 vote[s]

Leave a comment