Tips per cuidar les teves dents a la primavera

El bon temps ha arribat. Deixem enrere el fred hivern d’aquests mesos i comencem amb il·lusió aquesta nova estació. Com no a Frescoryl, hem volgut dedicar un trosset del nostre bloc a escriure alguns consells per cuidar les nostres dents en aquesta magnífica estació.

El bon temps, les begudes ensucrades, més temps lliure … La primavera té el poder de canviar la nostra rutina, però no per això hem d’oblidar la nostra salut bucodental.

Llegeix atentament aquests consells!

Prendre el sol

El bon temps comença i amb això les ganes d’aprofitar cada estoneta de sol que ens brinda el dia. S’ha demostrat que la vitamina D -Que rebem del sol- pot augmentar la capacitat del nostre cos d’absorbir el calci, això implica que els ossos i les dents es mantenen més forts. A més, aquesta vitamina pot disminuir la progressió de la càries dental.

De tota manera, no oblidis evitar les hores centrals del dia on el sol pega amb tanta força. Prendre el sol sense precaució pot tenir conseqüències desastroses!

Prendre el sol a la primavera es beneficios per a les teves dents

Aliments de temporada

La primavera és una magnífica estació per aprofitar tot el que ens brinda la natura. Gran varietat de fruites i verdures creixen en aquesta estació.

Les pomes són perfectes per complementar la teva salut dental, ja que ajuden a netejar les dents i tenen cura de les genives. I les maduixes, ens aportaran un extra de fibra i vitamina.

Les verdures de fulla verda compten amb un alt contingut en magnesi, potassi i calci. I tant les carxofes com els espàrrecs aporten antioxidants vitals per mantenir sans els teixits de la boca.

Menjar fruita de temporada com maduixes es saludable

També hem de tenir present evitar el sucre en major mesura. Certament, aquest consell no té estació, però sí que la primavera és una bona temporada per canviar aliments més ensucrats per fruita de temporada.

Compte amb els cítrics

Tot i tractar-se d’una tendència saludable, per a les nostres dents poden ocasionar alguns ”problemes”. Aquests poden sorgir a causa dels cítrics que contenen les begudes. Ingerir gran quantitat d’ells fa malbé l’esmalt dental. Com a consell caldria esperar almenys 10 minuts per rentar-se les dents perquè el seu efecte sigui el menys perjudicial possible.

Evita els citrics i els sucres a la primavera

Fer exercici

Realitzar esport de manera regular prevé la malaltia de les genives ¿Per què? Perquè l’exercici físic ajuda al nostre cos a controlar la glucosa i d’aquesta manera, reduir el risc d’infeccions bucals.

Recordeu-vos de rentar les dents

Un dels consells més escoltats en totes les clíniques dentals. Rentar-se les dents és molt fàcil, el que més ens costa a les persones és evitar la mandra de fer-ho després de cada àpat.

La fruita en aquesta època de l’any sol ser més àcida, cosa que danya el nostre esmalt. Així que el millor és esperar 15 minuts abans de raspallar-te les dents. D’aquesta manera, no s’arrossega l’esmalt.

Cuidar la nostra salut bucodental és a les nostres mans

Bona rutina bucodental

Ja hem llegit en diversos articles que el raspallat dental no n’hi ha prou. Cal complementar la nostra higiene bucal diària amb rentades, fil dental, etc. En aquest article al nostre blog trobaràs tota la informació.

Augmentar la hidratació

A la primavera les temperatures augmenten i necessitem més quantitat d’aigua per a sentir-nos hidratats. Beure aigua és una necessitat bàsica, que t’aporta benestar. No obstant això, tot i tenir milers d’avantatges per al cos, també t’aporta avantatges per a les teves dents.

Beure entre un litre i mig i dos litres d’aigua fa que les teves dents es conservin sans i forts.

Frescoryl

Frescoryl és la pasta de dents masticable que t'ajuda a cuidar la teva boca a la feina

La salut de les nostres dents és important a tota hora. No obstant això, els mètodes tradicionals són difícils d’usar quan estem fora de casa. El comprimit Masticable Frescoryl és petit i t’ho pots portar a tot arreu. A més el pots utilitzar sense raspall i sense aigua de dents, per tant qualsevol moment és bo per cuidar la teva dentadura.

Totes aquestes recomanacions han d’anar acompanyades per una bona higiene dental. Mantenir la nostra rutina de raspallat, utilitzar el comprimit Frescoryl quan estàs fora de casa i usar mínim un cop al dia fil dental i l’elixir. Aplicant aquestes petites accions, podem ajudar a les nostres dents a mantenir-se fortes en mesos de primavera. A més, podem evitar tenir problemes molt més greus a llarg termini. Recorda que la salut bucal és altament important respecte la salut del nostre cos.

Ens veiem en el següent article!

Rate this post

Leave a comment