Saps com cuidar les teves dents a l’hivern?

Després d’aquests llargs mesos de tardor arriba l’època més freda de l’any, l’hivern. I amb ell, una caiguda dràstica de les temperatures. Aquests mesos, són el moment de l’any que més ens hauria de preocupar la nostra salut dental, ja que alguns factors poden afectar les nostres dents i boca. Els canvis bruscos de temperatura poden ressentir la nostra salut bucodental i produir sensibilitat dental, una de les molèsties més usuals a la població. En aquest post portem alguns consells pràctics per evitar que les nostres dents es debiliten. En aquest post portem alguns consells pràctics per evitar que les nostres dents es debilitin. Frescoryl té múltiples beneficis per a la teva boca, a més utilitzar-lo fora de casa és un dels consells que trobaràs.
Segueix llegint!

Intenta respirar pel nas

Les congestions nasals són habituals en temporada hivernal. Tot i no poder evitar els refredats, podem realitzar algunes mesures preventives. Respirar pel nas impedeix que l’aire fred entri a la boca i d’aquesta manera no entri en contacte amb les dents. En un futur podria evitar problemes de sensibilitat dental i malalties de coll.

Evita les begudes calentesLes begudes calentes afecten a la sensibilitat de les teves dents

En aquesta època de l’any són molt desitjables les infusions, el cafè o la xocolata calenta. No obstant això, cal anar amb compte amb els canvis bruscs de temperatura a la nostra boca, ja que debiliten la dentadura. De la mateixa manera que les begudes fredes afecten la nostra salut bucal, també hem de ser conscients que les calentes debiliten les nostres dents i provoquen sensibilitat.

Mantingueu les dents netes

La boca acumula bacteris al llarg del dia quan realitzem accions quotidianes com menjar, parlar, badallar, etc. És important mantenir la boca neta perquè aquests bacteris no entrin en contacte amb altres parts del nostre cos o utilitzar productes antibacterians. Frescoryl t’ajuda a eliminar els gèrmens a qualsevol lloc i en el moment que tu prefereixis. Utilitzar el comprimit quan estàs fora de casa, t’ajuda a mantenir la boca neta i per tant les teves dents sanes. També pots seguir els consells del nostre blog i conèixer els 5 manaments de la bona higiene bucodental.

Compte amb els aliments colorantsCuida les teves dents dels aliments colorants a l'hivern

A l’hivern es prenen més sovint plats de cullera calenta, sense saber que alguns aliments alts en greix taquen les nostres dents. Algunes verdures com la remolatxa, els gerds o la magrana -que són de temporada- també produeixen taques visibles i a la llarga difícils d’ocultar.

Tapa’t el coll i la boca

Utilitzar bufandes, mocadors o jerseis de coll alt. Encara que sembli una acció molt quotidiana, és molt important aplicar-la a l’hivern per tenir cura de la salut de la boca, les dents i la gola, ja que són zones que es ressenten fàcilment amb el fred. Utilitzar aquestes peces ajuda a protegir la boca i els llavis perquè no pateixin els efectes de la temperatura, a més evita problemes de coll i sensibilitat dental.

Usa bufandes a l'hivern i manté les teves dents fortes i sanesTé cura dels teus llavis

La pell dels llavis és més vulnerable que altres teixits del nostre cos. Davant els canvis bruscos de temperatura com poden ser la calefacció o l’aire fred, poden patir sequedat i esquerdar-se. Els talls als llavis poden arribar a ser dolorosos i fins i tot afectar a la teva salut i ànim. Per això, és important mantenir-los hidratats amb crema o amb cacau. Un dels avantatges d’aquests productes és que pots portar-los amb tu i posar-te’ls en qualsevol lloc.

Evita el bruxisme

El bruxisme és un hàbit d’estrènyer o carrisquejar les dents mentre es dorm. En els mesos de fred és una pràctica més habitual entre les persones. La fricció entre les dents pot ser perjudicial, les dents s’afluixen i s’arriben a polvoritzar. A més destrueix l’os que suporta la dent que pot suposar un gran problema en un futur.

Fuig dels blanquejants agressius

Cada vegada es veuen amb més freqüència alguns productes que et garanteixen el blanqueig total de les teves dents. A la mateixa vegada, dentistes de totes les regions informen que el blanquejament dental no és un tractament fàcil i que pot suposar un greu problema utilitzar-los sense control. Els ingredients d’aquest tipus de productes poden cremar el teixit de la geniva i danyar l’esmalt. A l’hivern aquest efecte s’aguditza, ja que les dents estan més sensibles i vulnerables.

Utilitza Frescoryl

Utilitza Frescoryl a l'hivern per cuidar la teva salut dentalLa salut de les nostres dents és important a tota hora. No obstant això, els mètodes tradicionals són difícils d’utilitzar quan estem fora de casa. El comprimit Masticable Frescoryl és petit i t’ho pots portar a tot arreu. A més el pots utilitzar sense raspall i sense aigua de dents, per tant qualsevol moment és bo per cuidar la teva dentadura.

Totes aquestes recomanacions han d’anar acompanyades per una bona higiene dental. Mantenir la nostra rutina de raspallat, utilitzar el comprimit Frescoryl quan estàs fora de casa i usar mínim un cop al dia fil dental i l’elixir bucal. Aplicant aquestes petites accions, podem ajudar ales nostres dents a mantenir-se fortes en els freds mesos d’hivern. A més podem evitar tenir problemes molt més greus a llarg termini. Recorda que la salut bucal és altament important respecte la salut del nostre cos.
Ens veiem en el següent article!

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment