8 Raons per triar productes naturals

L’entrada dels cosmètics naturals al mercat ja no és cap secret. Amb el pas dels anys, la cosmètica natural ha guanyat terreny i ha aconseguit reconeixement. I és que l’ús de productes naturals, té resultats molt positius en el nostre cos i organisme -A més de ser més respectuosos amb el medi ambient.

¿Perquè cada vegada més persones es sumen a aquest tipus de productes? Certament, moltes persones presten atenció a les etiquetes dels productes, això implica saber les substàncies químiques que contenen la majoria dels productes i els seus efectes.

La cosmètica ecològica es més saludable per la teva pell

Durant molts anys, el potent màrqueting que envoltava la cosmètica tradicional treia força als productes naturals. Per sort per a nosaltres, els hàbits cosmètics estan canviant i poc a poc tornem a recuperar l ” ànima ” de la bona cosmètica.

¿Perquè és cosmètica natural?

Aquest tipus de productes estan lliures de parabens, silicones, colorants, al·lèrgens i fins i tot perfums. Els productes convencionals contenen moltes substàncies tòxiques que afecten el nostre cutis o dentadura. Si vols ampliar la teva informació sobre els ingredients de la teva pasta de dents convencional, et recomanem que llegeixis aquest article.

Els productes ecològics no tenen toxicitat

Els productes naturals estan fets amb principis actius naturals sense pesticides.

És important destacar que un producte natural, no té per què ser vegà, ja que són conceptes diferents. Trobem productes que contenen ingredients d’agricultura ecològica. Tot i caracteritzar-se tots ells per ser més respectuosos amb el medi ambient, cal informar-se per buscar el producte que volem.

Anem al tema, aquí et deixem 8 raons per passar-te a la cosmètica natural.

Té més principis actius

Moltes marques tradicionals usen ingredients de farciment durant la seva fabricació, això vol dir que no tenen cap funció “beneficiosa” sobre la pell, ja que no aporta res especial, només es fa servir per abaratir els costos.

Quan apliquem a la pell un producte on els principis actius són els principals ingredients, la pell reacciona molt més ràpid. Això succeeix perquè cada un dels ingredients actius té una funció, l’efecte es produeix de manera més directa.

La teva pell pot absorbir substàncies perilloses

Sabies que és possible que inhaleu, ingereixis o absorbeixis substàncies perilloses a través de la teva pell? Els ingredients nocius d’aquests productes com els parabens, el triclosán i els microplástics es troben en els nostres cossos.

Cuides de la teva salut

És habitual en cosmètica llegir en les etiquetes ”Aquest producte no porta parabens” però, realment sabem el que vol dir? Els parabens són productes químics que s’afegeixen com a conservants en productes de bellesa per evitar que la crema o el xampú en qüestió es degeneri amb microorganismes, fongs o bacteris. Es podria equiparar a les insecticides i, actualment, un 80% dels productes que hi ha al mercat en el sector beauty el porta.

Els productes naturals no porten parabens ni sulfats

Productes de cosmètica han estat relacionats amb el càncer

L’any 2004 oncòlegs a la University of Reading, Edimburg, van dur a terme estudis amb teixits cancerígens i en el 90% de les mostres que venien de biòpsies de dones amb càncer de mama, hi havia rastres de parabens

Comerç just

Les persones que treballen per a les marques ecològiques i naturals ho fan en condicions de vida i de treball dignes. Com a resultat, això impulsa l’economia de la zona i suposa un motor de desenvolupament per a les comunitats.

A vegades, les grans multinacionals del món de la cosmètica no tenen consideració pel que fa al gran grup de persones que treballen en males condicions.

Tenen cura del medi ambient

La majoria de marques solen tenir cura del medi ambient utilitzant materials reciclats i poc plàstic en els seus productes. Són marques més conscienciades en protegir el medi ambient, i l’apliquen als productes que produeixen.

Cosmetics orgànics i naturals tenen cura del medi ambient

Redueix la toxicitat al teu cos

Quan vam començar a ser conscients dels nocius ingredients que contenen els nostres cosmètics favorits, el primer pensament que tenim és que no podrem utilitzar cap cosmètic mai més, però no és cert. La cosmètica natural conté ingredients beneficiosos per a tu i sinó Sempre pots fer-ho tu mateix! D’aquesta manera, evitaràs la toxicitat a la teva pell.

Com ho escoltes, a simple vista sembla difícil imaginar que sense tenir coneixements en cosmètica puguem fer algun producte nosaltres mateixos, però és més fàcil del que sembla.

Aquí et deixem una senzilla recepta de pasta de dents natural perquè et posis mans a l’obra.

Cruelty Free

En termes generals, la cosmètica natural i orgànica no treballa amb ingredients que hagin estat testats en animals per filosofia. Per tant, si compres aquest tipus de cosmètica estàs ajudant a parar la crueltat en milers d’animals a l’any a tot el món.

Moltes marques es sumen a aquest revolucionari moviment de cosmètica responsable. Nosaltres també fem cosmètica dental totalment natural. Ens coneixes?

Frescory

Dentifrici / Pasta de dents per mastegar vegà i cruelty free

Coneixes el primer dentifrici del mercat per portar? Un producte amb ingredients naturals fet per la teva màxim benestar. Els comprimits masticables Frescoryl són vegans i cruelty-free.

Frescoryl és el teu acompanyant perfecte pels viatges. Una alternativa a la pasta de dents fàcil.

Per utilitzar aquest dentífrici només necesitaràs un minut del teu temps. Són còmodes d’usar perquè no necessites ni aigua ni raspall, el que et permet utilitzar-lo a qualsevol lloc.

Els comprimits dentifricis no porten res de fluor, a causa de les possibles conseqüències que té el seu ús excessiu (Pots conèixer més al nostre article al bloc). És un producte sense parabens ni additius, amb un 0% de toxicitat certificat pels seus premis en diverses categories.

Una alternativa fàcil d’utilitzar i molt útil per quan no et trobes a casa. D’aquesta manera pots eliminar els bacteris de la teva boca i tenir un alè fresc tot el dia.

Esperem que aquest post us hagi resultat útil 🙂

Feliç dilluns!

Rate this post

Leave a comment