Quin és el millor dentifrici per als viatges?

Ens passem mesos planejant al detall el nostre proper viatge perquè sigui perfecte. Que portem roba adequada, tots Frescoryl es l'acompanyant perfecte per els teus viatgesels nostres estris de neteja, motxilles fàcils de portar que no ens destorbin, calçat còmode i un llarg etcètera. Tots aquests factors influiran en la qualitat del teu viatge. Un dels grans problemes a l’hora de viatjar és la higiene, ja que no totes les destinacions poden proporcionar-te bones condicions de neteja. Actualment la higiene és una necessitat primària, i pot influir en el nostre humor i la nostra comoditat. No obstant això, no tenim molts productes que puguem utilitzar-los en qualsevol lloc i sense necessitat d’utilitzar altres estris.

La boca és la part del nostre cos per on ingerim el menjar. A més la utilitzem per a multitud d’accions quotidianes com badallar, parlar, besar-nos, etc. La boca té una connexió directa amb la resta del nostre cos, per tant, la salut d’aquesta pot afectar la de la resta d’òrgans.

Frescoryl és un concepte innovador que respon a una necessitat fonamental. Com hem esmentat anteriorment, és important mantenir neta la nostra boca per no exposar-nos a altres malalties. Però ja sabem que no és tasca fàcil en funció del lloc on ens trobem. Per això, els comprimits masticables frescoryl són la solució a tots els nostres problemes, ja que son antibacterians. Vols conèixer-los millor? En el post d’avui t’expliquem els 5 motius per a considerar que Frescoryl és l’acompanyant perfecte per als teus viatges.

La seva petita mida

Frescoryl és un petit comprimit masticable de petites dimensions. Podem trobar 3 packs amb quantitats diferents, però, el comprimit sempre té la mateixa mida. Les seves petites dimensions et permeten portar-lo en qualsevol lloc. En els viatges això es converteix en un gran benefici, ja que frescoryl no ocupa espai ni és pesat, és molt fàcil de transportar. Pots portar a la bossa, a la motxilla o a les butxaques. On et sigui més còmode!

Utilitza-ho sense aigua i sense raspallEl comprimit masticable frescoryl es facil de portar a qualsevol lloc

No totes les destinacions t’ofereixen facilitats pel que fa a la higiene. En certs llocs ens serà difícil trobar un bany o lavabo. També afegir, que l’aigua potable en certs llocs no és fàcil de trobar, un detall que dificulta el fet de poder mantenir-nos nets. Frescoryl no necessita cap complement. Per utilitzar el comprimit no és necessari l’ús d’aigua ni de raspall de dents. Això, et permet prendre el comprimit on vulguis i quan vulguis, tu decideixes quan és el millor moment. Utilitzar-lo et portarà uns 30 segons, per tant, no t’ocuparà molt de temps en el dia a dia i així podràs gaudir del teu viatge.

Adéu mal alè

Un dels problemes més molestos a l’hora de viatjar és no tenir com higienitzar la teva boca després dels àpats. La cura d’ella, les dents i l’alè són una part de tu, les persones que t’envolten notaran si cuides la teva higiene bucodental. L’alè segueix sent un problema que pateixen milers de persones al nostre país i que moltes vegades per evitar-ho es recorre al xiclet -la majoria de les vegades amb sucre- el que acaba produint a llarg termini càries a les dents. Frescoryl és tan senzill d’utilitzar com un xiclet, amb la diferència d’aportar cures antibacterianes i anticàries. Té gust a menta fresca i amb un sol gest refresca el teu alè en menys d’1 minut. Observa com tenir l’alè fresc t’aporta confiança.

Frescoryl es una pasta de dents bona per la teva salut i ecologicaMúltiples beneficis

Frescoryl ha revolucionat el món del dentifrici amb un producte innovador. Per primera vegada, les persones tenim un mètode fàcil d’utilitzar per rentar-nos les dents a qualsevol part. Els viatges poden canviar radicalment amb una bona higiene. No importa el lloc, Frescoryl t’acompanya a tot arreu. En resum, el comprimit pot aportar-te avantatges en la teva salut, en la teva bellesa i confiança, a la teva higiene i al medi ambient. Pots conèixer els beneficis de Frescoryl a la teva vida diària aquí.

La teva salut el més important

Els comprimits Frescoryl són fabricats amb ingredients d’origen natural. Els seus ingredients no tenen toxicitat per la teva salut, a més no porten parabens. Si vols conèixer millor els ingredients de Frescoryl, pots llegir aquest article. Els comprimits masticables tampoc contenen ni conservants ni colorants. A més Frescoryl és una marca cruelty-free que està en contra del testat d’animals en productes farmacèutics.

Ara ja coneixes un dels grans usos del nostre comprimit, portar-ho per viatjar. No obstant això, el comprimit masticable Frescoryl també resulta de gran utilitat per a situacions a la nostra vida quotidiana. Quan tenim una bona cura de la nostra boca, la nostra salut general canvia. Canviar hàbits i cuidar-nos més per sentir-nos millor amb nosaltres mateixos
Frescoryl et desitja una feliç setmana Ens veiem al proper article!

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment