Has mirat els ingredients de la teva pasta de dents?

La boca és una de les parts més absorbents del cos sencer, això implica que tot el que entri en contacte amb ella és Els ingredients de les pastes de dents poden ser nocius per la teva salutabsorbit per les mucoses de la boca i les genives. En poc temps, els ingredients ingerits entren en contacte amb el torrent sanguini i accedeixen al cervell i a les cèl·lules fàcilment.

Actualment, mirem amb lupa els ingredients del menjar que ingerim i s’ha expandit el coneixement sobre els components nocius dels aliments. No obstant això, només un petit percentatge de la població es fixa en els ingredients de la pasta de dents. Si pensem que la pasta de dents que escollim per raspallar-nos les dents entra en contacte amb la nostra boca unes 3 vegades al dia, valdria la pena informar-nos sobre els components d’aquest. Avui, desvetllem els ingredients més nocius utilitzats en pastes de dents i com Frescoryl t’ofereix la mateixa qualitat amb ingredients amb 0 toxicitats.

Glicol Propilè

Aquest ingredient és un tipus d’oli mineral industrial -usat com anticongelant, antigel per als avions i un component dels esmalts i pintures- que s’afegeix com a ingredient comú a les pastes de dents. Aquest és utilitzat per mantenir la composició de la pasta a temperatura òptima i evitar la humitat. Està demostrat que aquest ingredient irrita els ulls i la pell. A causa de la seva toxicitat afecta alguns òrgans essencials com el fetge i el ronyó, però l’òrgan més afectat són els pulmons.
Els comprimits masticables Frescoryl porten com a substitutiu Sílice. Un component absorbent que evita la humitat. Aquest, no reacciona a altres components químics. No és tòxic i és segur per a nosaltres, ja que no reacciona amb la nostra saliva ni sucs gàstrics. A més ofereix una excel·lent resistència a l’abrasió.

Sulfat de sodiEl sulfat de sodi produeix espuma perjudicial per la teva salut

Aquest és un dels ingredients majorment utilitzats en les pastes de dents, ja que són els responsables de produir l’escuma del raspallat. Això interfereix amb el correcte funcionament de les papil·les gustatives, ja que es descompon a la llengua. Aquest ingredient també produeix aftes i ferides a la mucosa de la boca que poden arribar a ser molt doloroses i alhora incòmodes.
La Mentha Piperita i l’Aloe Barbadensis són dos ingredients que componen els comprimits Frescoryl. Aquests, tenen un potent efecte netejador a la boca i innombrables propietats beneficioses per al teu organisme. La menta calma la irritació produïda per altres components, alleuja els trastorns digestius i combat el mal alè. L’aloe vera pot complementar-la a la perfecció, ja que té propietats refrescants, antiinflamatòries i antioxidants. És eficaç contra fongs, bacteris i virus.

Triclosán per combatre la placa i la gingivitis

És un ingredient molt utilitzat a les pastes de dents convencionals. Aquest, combat eficaçment la placa i la gingivitis no obstant, els seus efectes secundaris superen de gran manera els beneficis que pot aportar-te. Alguns estudis van mostrar que el triclosan ocasiona malformacions òssies en alguns animals. Una substància química que ha estat relacionada amb el càncer, especialment amb el càncer de pit, de pròstata i d’ovari. La pasta de dents és un dels distribuïdors potencials d’aquesta substància química.
Els comprimits masticables Frescoryl estan fets amb xilitol que minimitza l’adherència de la placa a les dents. Aquest component ajuda a prevenir la càries i a reduir la inflamació gingival. Per tant, és un magnífic substitutiu d’ingredients tòxics com el triclosan.

MicroperlesLes microperles poder ser perjudicials per els teus dents y salud

Les microperles plàstiques són contaminants tòxics i perillosos per la vida marina. Aquestes partícules de minúscula grandària són utilitzades en tota mena de productes cosmètics com ara cremes i exfoliants. En els últims 10 anys s’ha popularitzat utilitzar-lo en les pastes de dents. Aquestes partícules suposen un risc per a la fauna i en conseqüència una amenaça per als humans que ens alimentem d’aquests animals.
Frescoryl no utilitza en els seus productes restes plàstics ni microperles. Un dels ingredients utilitzats per evitar l’efecte d’abrasió però obtenint un bon rendiment en neteja és la cel·lulosa. Les partícules de cel·lulosa tenen efectes comparables als productes que utilitzen microperles. A més són biodegradables.

Fluor

Des de fa un temps es va declarar que el fluor era la solució perfecta per al deteriorament de les dents i per evitar la càries. Certament, en petites quantitats fa la seva funció i enforteix la dentadura, però, és altament tòxic. La ingestió perllongada de grans quantitats pot afectar els ossos, a l’estómac i en major mesura danys al sistema nerviós.
Frescoryl està compost per Fosfat de Calci, un component que subministra ions de calci i fosfat a la teva dentadura i finalment a l’organisme. Aquest ingredient prevé la càries i remineralitza el mineral de les estructures dentàries.

Frescoryl t'aporta multitud de beneficis per els teus dentsEls components d’una pasta dental són rellevants a la nostra salut. Cada vegada són més els estudis que investiguen sobre els components químics que s’introdueixen en els nostres productes cosmètics i dentals. La pasta de dents Frescoryl vol proporcionar-te un producte ecològic de la millor qualitat.  Per aquest motiu està fabricada sense parabens. Tampoc porta conservants ni colorants. A més Frescoryl t’aporta miles de beneficis en diversos aspectes de la teva vida. Encara no els coneixes?

La salut de les teves dents està estretament relacionada amb la teva salut en general, per aquest motiu, cal aprendre a cuidar-la.

Feliç setmana!

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment