Frescoryl, la innovació dentífrica

La innovació que ha suposat la pasta de dents masticable Frescoryl l’ha portat a rebre diversos reconeixements per la seva utilitat, la qualitat dels seus ingredients, els valors de la marca, etc. Coneix perquè Frescoryl ha canviat el món de la higiene dental i ha revolucionat el concepte de rentar-se les dents.

Aplicació Yuka

L’Aplicació Yuka s’està tornant cada vegada més popular entre els consumidors i els usuaris de smartphones. Permet, d’una manera molt senzilla i ràpida, conèixer la composició dels productes i el seu nivell de “perillositat” sanitària.

La innovació que ha suposat Frescoryl ha fet que obtingui premis

La recerca de “menjar millor” implica necessàriament la “classificació” i la selecció de productes en els prestatges dels supermercats. Molta gent prohibeix els productes considerats “massa” dolents per a la salut: massa grassos, massa salats, massa dolços, massa additius …

Frescoryl va haver de seguir aquesta tendència. Sempre en línia amb el seu enfocament sostenible, la composició ecològica de Frescoryl, desenvolupada fa diversos anys, es reflecteix en els consumidors connectats i preocupats per preservar la seva salut.

La puntuació de Yuka és 10/10. Frescoryl és 100% saludable i segur!
És un veritable plaer descobrir que TOTS els nostres productes obtenen una puntuació del 100%, és a dir, 0 riscos per a la salut (sense additius, composicions sense riscos). Aquesta distinció reforça el canvi adoptat i el desig de crear un producte “verd” sense cap perill (parabens, conservants, fluorur, etc.). A més, el nostre dentifrici masticable és 100% vegà y cruelty free.

Que choisir

El públic en general i les organitzacions independents, responsables de determinar la perillositat dels productes cosmètics al mercat francès, es fan ressò de la política de responsabilitat social i responsabilitat ambiental, que ha estat a la marca Frescoryl durant els últims 10 anys. El lloc web de Que Choisir, l’associació de consumidors líder a França, ha examinat desenes de milers de productes per donar a conèixer els efectes nocius de certes formulacions o composicions.

Los ingredientes del dentifrico masticable son 100% sanos

Frescoryl obté de forma unànime una puntuació del 100% en la categoria productes d’higiene dental: Sense risc de toxicitat.

Per tant, la composició natural del comprimit de pasta de dents Frescoryl s’ha provat i aprovat d’acord als criteris establerts per l’associació de consumidors. Els ingredients principals de la pasta de dents (xilitol, fosfat dicàlcic, cel·lulosa, Triticum vulgare, bicarbonat de sodi, sílice, aroma, eucaliptus, Thymus vulgaris, Hamamelis, Aloe barbadensis, sacarina, C 42090) no representen cap perill, independentment de l’edat o el sexe. Aquests elements de reafirmació recolzen els esforços en recerca i desenvolupament de la companyia per oferir un producte efectiu però, sobretot, sense cap risc per a la salut dels consumidors. Si vols conèixer millor els nostres ingredients, pots visitar el nostre article al bloc.

Snacking d’or 2018

La companyia Francesa Snacking d’or premia els productes amb alt grau d’innovació en concret els de menjar ràpid o els productes per emportar. Frescoryl va ser el guanyador dels premis Snackin D’or de l’any passat. Un any amb una altíssima participació de registre -Més de 98.000 usuaris- que van estar provant productes durant un mes i van proclamar per majoria el comprimit Frescoryl com a guanyador.

Frescoryl es totalment sa per a la salut

Premis de bellesa sostenible

Els comprimits masticables Frescoryl van ser els guanyadors dels Sustainable Beauty Awards. Dos dels principals valors de la marca Frescoryl són la responsabilitat ambiental i social i el desenvolupament sostenible i la salut pública.
Frescoryl és una innovació única al món que permet en 30 segons tenir les dents netes i l’alè fresc.

La creació del producte té una peculiar història que podria resumir-se en l’interès de Frescoryl en el benestar del passatger. Els creadors van tenir la idea de crear Frescoryl mentre recorrien el món en un vol de llarga distància. Després de 4 entrepans, el “pollastre amb salsa” molt agradable en aquest moment, era menys agradable quan dormien. “Atrapats” a les files centrals, entre passatgers amb molta son, era difícil per a ells moure sense molestar als seus veïns. La pasta dental Frescoryl hauria estat realment útil per trobar una mica de frescor … Avui és possible! Frescoryl pot ser el millor acompanyant per als teus viatges, coneix per què en aquest article del blog.

Candidat a On Board hospitality awards

La innovació de frescoryl ha sigut un dels motius perque estigués nominat als onboard hospitality awards

La famosa revista «SERVICES À BORD» organitza els seus trofeus tradicionals. Tant els compradors com els proveïdors de diferents mitjans de transport -Avió, tren, vaixell, creuer, etc.- estan familiaritzats amb els mitjans internacionals d’Onboard Hospitality.
Cada any s’honra a les millors innovacions de servei ” a bord ” i es valora la seva qualitat, durabilitat, vida útil, pes, disseny, gust, experiència amb el client, etc. Frescoryl ofereix una innovació per als viatgers, a més adopta una actitud eco-responsable perquè redueix el consum d’aigua i millora l’experiència amb el client.
Frescoryl està nominat per tant, a 2 categories, millor producte sostenible a bord i millor producte per millorar la comoditat i el benestar. Els envasos degradables, els ingredients naturals i el seu pes lleuger són arguments importants a tenir en compte. La pasta de dents masticable realment funciona per al desenvolupament sostenible i la preservació d’un món millor.

El 2018 va ser un gran any amb aquests reconeixements i premis. Creiem que el 2019 pot ser encara millor.

Coneixes ja tots els beneficis que pot aportar-te Frescoryl? Prova la pasta de dents masticable que pot canviar-te la qualitat dels teus dies.

Feliç setmana!

Rate this post

Leave a comment