Frescoryl el dentifrici vegà

Cada vegada més persones es sumen a la tendència del veganisme, la pràctica rebutja l’ús i consum dels productes d’origen animal. Aquesta tendència s’està tornant viral per diverses motivacions, la majoria d’elles moguda per l’ètica.

Frescoryl és un dentifrici vegà que cuida la teva salut bucodental

Les persones que adopten una dieta vegana, rebutgen l’explotació i la matança d’animals que es porta a terme en tots els continents del món. Per això, busquen alternatives més respectuoses amb el medi ambient i més saludables per a ells.

El veganisme és una de les tendències que han sorgit per la necessitat de fomentar un canvi en les rutines i pensaments de les persones.

Les marques han de conscienciar-se d’aquests aspectes, ja que també formen part de la indústria, tant l’alimentació o de la cosmètica. Per això, cada vegada més marques apliquen accions sostenibles, per aportar el seu gra de sorra al gran problema que suposa la contaminació, el canvi climàtic, el maltractament d’animals, etc

No obstant això, algunes persones que no són veganes estan canviant els seus hàbits de compra i s’han decidit a provar productes nous més sans. Els productes vegans busquen el benestar del seu consumidor i poden aportar-te més beneficis que els productes convencionals.

Frescoryl ha innovat el primer dentifrici masticable del mercat. Un comprimit vegà i cruelty free fabricat amb els valors de la marca. Si vols conèixer les característiques que fan d’aquest producte un essencial per a la salut de la teva boca ¿Segueix llegint!

Ingredients naturals

Una de les característiques que millor defineix el nostre producte, és la qualitat dels ingredients. Tots ells són d’origen natural i no porten ni un 0% de toxicitat. Un dentifrici sense parabens ni additius especialment fet per a proporcionar benestar. A més un dels aspectes més criticats dels dentifricis convencionals és respecte als seus ingredients. Si vols saber més del tema i aprendre que components nocius porten les pasta de dents, pots llegir-te aquest article.

Pasta de dents d'ingredients naturals per a la teva boca

Dentifrici vegá

Frescoryl està compost per ingredients naturals que no provenen d’animals. És un dentifrici 100% vegà que protegeix el teu esmalt contra la placa bacteriana i revela la blancor natural de les teves dents. També lluita contra la formació de tosca dental i les dents groguenques,

Reciclable

Tots els envasos dels dentifricis Frescoryl són completament reciclables. A més els fabriquem amb materials biodegradables i no contaminen el nostre planeta. Les caixes del dentifrici estan fetes de components completament reciclables. Això és perquè no suposi cap problema per a la salut pública.

Dentifrici vegà totalment reciclable i ecològic

Cruelty free

Una marca conscienciada del maltracte animal que succeeix en la indústria cosmètica. Frescoryl es posiciona en contra d’aquesta tendència i elabora els seus productes sense afectar els éssers vius ni testar sobre ells. Coneix millor la nostra pasta de dents cruelty free.

Desenvolupament sostenible

Frescoryl aposta pel benestar econòmic, els recursos naturals i la societat. Evitant amb tots els seus recursos afectar la vida al planeta i a la nostra qualitat de vida. Un dels seus valors és apostar per la salut pública i contribuir en tot el possible amb el desenvolupament dels seus productes.

Aquests són alguns dels beneficis que et pot aportar utilitzar el comprimit masticable de Frescoryl. Si vols conèixer la resta d’utilitats, consulta la nostra pàgina de Beneficis. Descobreix tot el que et pot aportar el nostre dentifrici.

Frescoryl és un dentifrici masticable fet d'ingredients naturals

Utilitza Frescoryl i té cura de la salut de la teva boca i del teu cos. És molt fàcil d’usar, no requereix ni aigua ni raspall de dents, a més el pots utilitzar en qualsevol lloc. Els comprimits són petits i fàcils de transportar.

I tu, què penses sobre el veganisme?

Prova Frescoryl i descobreix tots els beneficis que té en la teva salut.

Ens veiem en el proper article!

Rate this post

Leave a comment