Frescoryl al servei de la higiene dels viatgers

Dentifrici masticable Frescoryl per portar de viatge

No sempre és fàcil mantenir-se net al cor d’un desert, o potser a uns pocs milers de quilòmetres de la seva cambra de bany … O fins i tot a pocs quilòmetres de la seva habitació d’hotel, on solament tornes en acabar el dia.

¡Frescoryl et dóna alguns consells per portar la higiene sempre a sobre!

CONSELLS DE FRESCORYL PER A UN VIATGE NET I FRESC

Viatjar, sovint posa a prova els nostres rituals d’higiene. Per tant, Frescoryl ha desenvolupat una gamma de “petits productes pràctics” per a satisfer les necessitats bàsiques de tots els viatgers, com la neteja del cos o la higiene bucodental.

Alguns “Fresc-consells” per cuidar la seva higiene lluny de casa, en una caminada extrema a la platja, durant un llarg dia de turisme, o simplement alternant bars o restaurants, platja, museu, compres i gandulejant …

 

PER A LA HIGIENE DEL COS: CONSELLS ESSENCIALS DE FRESCOR / BENESTAR

  • Pack de 10 comprimits individual del dentifrici masticable FrescorylLes tovalloletes de cos frescoryl són sempre una gran ajuda per rentar-se i trobar comoditat i benestar quan l’aigua no està disponible o, el que és pitjor, la potabilitat és qüestionable. L’ús de tovalloletes, després d’un llarg dia de turisme amb calor, porta frescor i benestar que t’aporta una sensació molt agradable de neteja.
  • El gel hidroalcohòlic Frescoryl permet rentar-se les mans sense aigua en qualsevol moment. Per no tenir més aquesta sensació horrible de posar les teves mans en ambients de pols i contaminats. Segueix sent un accessori d’higiene tan eficaç com essencial, en plena selva, com en l’entorn urbà!

Lluny de casa, l’ús de gel hidroalcohòlic és important abans de qualsevol menjar i després de visitar qualsevol bany.

De fet, quan descobrim països exòtics, potser no estan molt ben dotats d’accions sanitàries, o més aviat hi trobem llocs públics molt ocupats que requereixen una precaució més higiènica. Especialment quan experimenten les receptes culinàries locals, tant saboroses com noves pels nostres cossos i els nostres estómacs … A vegades pot jugar-males passades.

En aquestes situacions, es recomana l’ús d’un mètode efectiu, segur i pràctic per a rentar-se les mans (tovalloletes de mà Frescoryl i gel hidroalcohòlic de Frescoryl) per a romandre en bones condicions d’higiene i per evitar qualsevol risc relacionat amb la salut.

LA HIGIENE BUCODENTAL ALS VIATGES

Comprimits masticables Frescoryl per emportar a tot arreuDesprés de qualsevol menjar, berenar a la platja o dinar en un petit restaurant “típic”, el comprimit masticable li permet tenir les dents netes i l’alè fresc sense aigua ni raspall. Permet tenir cura de la higiene bucal en qualsevol lloc i en qualsevol moment. A la platja, al museu, al tren o al metro … La sensació de frescor i la sensació de neteja brinden comoditat, fins i tot lluny del bany. El comprimit, verd i natural, va rebre recentment la qualificació del 100% a través de l’aplicació Yuka. No te additius ni riscos tòxics per al cos. Pots trobar més informació d’aquest tema, a la nostra pàgina beneficis.

Finalment, per a un dia menys exòtic, però igualment necessari; pel fet que la higiene i neteja continua sent la mateixa en la vida quotidiana. Frescoryl ha desenvolupat kits d’higiene per a estudiants i persones actives. Aquests kits inclouen tots els productes essencials, tovalloletes de neteja, gel hidroalcohòlic i dentifrici masticable, per oferir tots els mitjans d’higiene personal de manera permanent.

El kit SCS “School Clean Smile” va ser utilitzat a l’inici de l’any escolar pels estudiants.

La gamma de productes de Frescoryl està dirigida tant a viatgers actius com també a aquells que són cada vegada més conscients d’aquests problemes de salut i benestar.

Els contractes de Frescoryl signats amb distribuïdors estrangers ubicats en zones molt turístiques. Per exemple Tahití, Grècia, Maurici … testifiquen l’interès dels professionals del turisme al dentifrici sense aigua o raspall.

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment