Com escollir la pasta dental més adequada

És evident que mantenir una higiene adequada del nostre cos ens ajuda a mantenir una bona salut i un correcte funcionament dels nostres òrgans. Però com ja hem comentat en anteriors ocasions, la boca i les dents solen ser els eterns oblidats i en moltes ocasions no els hi donem la prioritat que tenen en la nostra salut.

La higiene bucodental és més rellevant en la nostra salut general del que pensem. I una mala cura de la nostra boca pot produir-nos diverses malalties i altres conseqüències. En el nostre article beneficis sobre rentar-te les dents, expliquem amb més deteniment aquestes conseqüències.

Tenir cura de la boca pot semblar tasca fàcil, però, si volem fer-ho de manera efectiva, hem de triar els estris amb cap. La pasta de dents és un element fonamental en la cura de les dents, però com ja sabràs, no totes són iguals ni estan destinades al mateix públic.

El problema succeeix quan anem a comprar pasta de dents i ens trobem amb milers de productes que prometen ser efectius. Al Final acabem escollint qualsevol, ja que tots són ” iguals ”. Certament, és tot el contrari. Hauríem de mirar tots els detalls de la nostra pasta de dents per escollir la més adequada.

Avui al nostre blog, volem donar-te alguns consells per escollir la pasta de dents més adequada per a tu:

Sensibilitat dental

Gran part de la població pateix de sensibilitat a les dents i no es cuida suficient. La sensibilitat pot produir-nos problemes a la nostra vida diària i un molest dolor que ens acompanyarà en realitzar certes accions com menjar un gelat, mossegar fortament, beure alguna cosa calenta etc. Marques de pasta dental s’han desenvolupat diversos estudis sobre aquest tema i han elaborat pasta de dents específica per disminuir els danys de la sensibilitat. Aquestes porten components que cobreixen els nervis de les dents i calmen el dolor.

Tria la pasta de dents adequada per a la sensibilitat dental

Si creus que pateixes de sensibilitat dental, no dubtis a comentar-ho al teu dentista i començar a utilitzar els productes adequats per la teva boca.

Flúor

Des de que les pastes de dents van començar a incorporar el fluor com un dels seus ingredients principals, s’ha qüestionat tant la seva eficàcia com el mal que fan a la salut. Aquest polèmic tema ha comportat que els sectors més crítics de l’àmbit bucodental comparin els riscos i els beneficis d’aquest element de forma anual.

L’excés d’aquest component pot ser altament perjudicial si abusem d’ell. Per això, la nova revolució cosmètica ha comportat pastes de dents sense fluor com a mètode definitiu. Pots conèixer més sobre el fluor a les nostres pastes de dents, llegint el nostre article al bloc.

Colors y textures

El mercat de les pastes de dents és tan extens, que moltes vegades ens deixem guiar pels aspectes menys importants de les pastes. Com ara el color, la textura, el gruix etc. Tant els colors com la textura no són més que una estratègia visual de les marques per cridar l’atenció dels clients potencials i tenir un element diferenciador de la resta. Guiar-te per una presentació cridanera no és la millor opció.

Les pastes de dents utilitzen les textures i els colors per cridar l'atenció

Blanquejants

Avui dia un somriure bonic és un dels majors reclams de la població. Tots volen tenir la dentadura dels famosos o els somriures que veiem en els anuncis de TV. Per aquest motiu, les pastes blanquejants estan un període d’auge i no deixen de destacar entre els més joves. Estàs pastes, ajuden a eliminar les taques de la superfície de l’esmalt i mantenir blancs les dents.

No obstant això, no se’ns pot anar la mà amb aquestes pastes, ja que algunes d’elles no et protegeixen enfront dels bacteris ni les càries, i com a cura bucodental no compleixen la seva funció.

Aquestes pastes són recomanables com a suport a un tractament dental blanquejant realitzat pel nostre dentista.

Malalties periodontals

Malalties que provoquen el sagnat de les genives com la gingivitis. Patir d’això pot resultar molest i dolorós, per això, els dentistes recomanen sempre seguir un tractament en clínica i combinar-ho amb una pasta de dents especialitzada per a això. Aquest tipus de pasta especialitzada ajuda a reduir els bacteris de la boca, pel fet que són antibacterianes.

Pasta de dents especialitzada per gingivitis

Les pastes especialitzades en gingivitis ajuden a la teva boca a detenir malalties de les genives des del seu origen i evitar que s’agreugin.

Natural

Amb el pas dels anys, la cosmètica natural ha guanyat terreny i ha aconseguit reconeixement. I és que l’ús de productes naturals, té resultats molt positius en el nostre cos i organisme -A més de ser més respectuosos amb el medi ambient-.

Els productes naturals estan lliures de silicones, de colorants i de parabens entre d’altres. A més, s’eliminen els ingredients altament tòxics que incorporen les pastes de dents convencionals, pots conèixer aquests ingredients en el nostre article.

La cosmètica natural és una cosa que ha arribat per quedar-se. Mai abans ha estat tan important analitzar els components de la nostra pasta de dents.

Dentifrici per emportar

Frescoryl és un dentifrici vegà, natural i ecològic

Coneixes el primer dentifrici del mercat per portar? Un producte amb ingredients naturals fet per el teu màxim benestar. Els comprimits masticables Frescoryl són vegans i cruelty-free.

Frescoryl és el teu acompanyant perfecte en els viatges. Una alternativa a la pasta de dents fàcil.

Per utilitzar aquest dentífric no necessitaràs més que 1 minut del teu temps. Són còmodes d’usar perquè no necessites ni aigua ni raspall, el que et permet utilitzar-lo en qualsevol lloc.

Els comprimits dentifricis no porten res de fluor, i són aptes per a tota mena de dentadura. És un producte sense parabens ni additius, amb un 0% de toxicitat certificat pels seus premis en diverses categories.

Una alternativa fàcil d’usar i molt útil per quan no et trobes a casa. D’aquesta manera pots eliminar els bacteris de la teva boca i tenir un alè fresc tot el dia.

Esperem que aquest post us hagi ajudat en aquesta dura elecció i sobretot a conscienciar de l’important que és la cura bucodental.

Feliç setmana

Rate this post

Leave a comment