Després de dinar fora de casa…. Pensi en Frescoryl!

DEL SNACKING A LA RESTAURACIÓ CLÀSSICA

Pack de 1000 comprimits Frescoryl ideal per la restauracióEl concepte de pasta de dents masticable no pot ser millor per al sector de càtering fora de la llar! France Snacking i els professionals de Golden Snacking no s’han equivocat en donar un lloc privilegiat a Frescoryl. Aquest producte s’ha convertit en la pasta de dents excepcional de la restauració en la seva totalitat, T’expliquem per què aquí!

Estén el plaer d’un bon àpat.

Un acte d’higiene fresc i ràpid!

ELS CLIENTS SURTEN BENEFICIATS SIGUI COM SIGUI EL TEU SECTOR

Es un producte imprescindible i accessible per a tothom. Primerament Frescoryl es lleuger, fàcil de transportar i còmode d’utilitzar. A més te múltiples beneficis en diferents àmbits de la teva vida. Fins i tot quan tens pressa, no has de El comprimit de dentifrici de Frescoryl es petit i te'l pots emportar a tots llocsdeixar de banda la teva higiene bucal.

SENSE AIGUA NI RASPALL: Estalvies aigua, respectes el medi ambient (El seu envàs és biodegradable).

Solució adaptada als diferents conceptes de càtering: càtering, snack, food-truck, càtering clàssic, etc.

Per tant, es un comprimit per un moment de relaxació i convivència: s’estengui aquest moment amb una cura d’higiene fresc i pràctic, sense haver d’anar al bany.

El dentifrici de la restauració.

‘’ Ens trobem en un moment en què 6 de cada 10 persones mengen fora, Frescoryl es presenta com una resposta als canvis en els estils de vida, que garanteix una higiene bucodental permanent”.

A causa que el desig de benestar i la preocupació per la pròpia imatge ocupen un lloc cada vegada més important en la vida quotidiana de les persones, cada vegada és més important mantenir una higiene personal òptima.’’

El dentifrici masticable Frescoryl està totalment dedicat als refrigeris i al servei de menjars fora de la llar. El trobaràs en diferents mides, envàs atractiu i logotip exclusiu. També es presenta fàcilment en una oferta més “clàssica” de càtering assegut i/o en safates, així com en vendes per emportar.Pots pendre un comprimit de Frescoryl després de cada àpat

L’ingredient de qualitat addicional que perllonga el plaer de la pausa per dinar del client, sense restriccions.

Aporta valor afegit a la marca que l’ofereix: possibilitat de personalitzar l’envàs i el “co-Brander”. Consultar comanda mínima a través del nostre formulari de contacte per a Professionals.

Per acabar oferim una experiència innovadora per al client, Frescoryl és el “pioner” en el mercat de la restauració.

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment