Moments on necessites un dentifrici per emportar

Les innovacions fan la vida més fàcil a les persones. Els productes es reinventen per adaptar-se als nous estils de vida. Per això, volem presentar-te el primer dentifrici per emportar i alguns dels seus usos.

Podem definir la pasta de dents Frescoryl com una innovació per aquestes tres característiques:

La seva petita mida

Frescoryl és un petit comprimit masticable de petites dimensions. Les seves petites dimensions et permeten portar-lo a qualsevol lloc. Si el vols portar a sobre, que sigui tan petit és un gran benefici, ja que frescoryl no ocupa espai ni és pesat, és molt fàcil de transportar. Pots portar-ho a la bossa, a la motxilla o a les butxaques. On et sigui més còmode!

Utilitza-ho sense aigua ni raspall

No totes les destinacions t’ofereixen facilitats pel que fa a la higiene. En certs llocs no serà fàcil trobar un bany o lavabo. També afegir, que l’aigua potable en certs llocs no és fàcil de trobar, un detall que dificulta el fet de poder mantenir-nos nets. Frescoryl no necessita cap complement. Per utilitzar el comprimit no és necessari l’ús d’aigua ni de raspall de dents. Això et permet prendre el comprimit on vulguis i quan vulguis, tu decideixes quan és el millor moment.

Ràpid

Amb tres senzills passos podràs utilitzar el comprimit masticable Frescoryl. Primer mossega el comprimit, esbandeix la boca amb ell i ajuda’t de la llengua per netejar les dents, finalment i com per art de màgia, pots tragar-te’l sense que suposi cap risc per a la teva salut.

Utilitzar Frescoryl no et portarà més d’1 minut.

D’acord, aquests avantatges converteixen Frescoryl en un gran aliat per netejar la boca en qualsevol part, però … On em podria fer més falta? Aquí et deixem algunes idees on els comprimits et resultaran imprescindibles. Això sí, hi ha moltes més, Frescoryl s’adapta al teu estil de vida.

Al treball

La majoria de les persones passem gran part del dia fora de casa a causa del treball, ja sigui en una oficina, en una botiga, etc. En múltiples ocasions no tenim temps d’anar a casa per dinar i vam acabar menjant a la feina o prop d’allí. El raspall de dents no ocupa molta grandària, però no solem portar-ho amb nosaltres i això implica que no puguem rentar-nos les dents després del menjar.

De vegades, mengem aliments amb un fort sabor que pot afectar el nostre alè. Ara amb Frescoryl, pots gaudir d’un alè fresc en qualsevol moment i sobretot una bona neteja bucodental. Ja no hi ha excusa per no raspallar-se les dents 3 vegades al dia. Tenir la boca neta ja no és una tasca difícil.

Quan estàs al treball pots trobar dificultats per rentar-te les dents

A l’escola

Aixecar-te, esmorzar, vestir-te, preparar la motxilla, arreglar-te, sortir de casa i Pum! Novament hem oblidat raspallar-nos les dents. De vegades el poc temps ens juga males passades i vam acabar prescindint d’allò més important.

Si oblides raspallar-te les dents, per manca de temps o simplement vols disposar d’un petit dentífric a mà, Frescoryl també és la teva solució. Molts nens obliden raspallar-se les dents o prescindeixen de raspallar al matí o a l’hora de dinar.

Un bany de col·legi sol ser petit i amb molta gent. Ara amb Frescoryl pots rentar les dents després de l’esmorzar a classe o al pati. Tenir un alè fresc no et portarà més d’1 minut.

Al transport públic

Gran part de la població utilitza el transport públic de forma habitual. És més, molts d’ells fan grans trajectes i passen part del seu dia en un tren o autobús. No importa on et dirigeixis, segurament vols tenir les dents net i l’alè fresc, fins i tot si acabes de menjar. No només per un motiu estètic, sinó per una qüestió de salut.

Tenir la boca neta també t’ajuda a preveure malalties per exemple, pots trobar més beneficis en aquest article.

Utilitzar Frescoryl en el transport públic és comodíssim, pel fet que no necessites ni aigua ni raspall. En qualsevol moment pots disposar d’una boca totalment neta.

Amb Frescoryl podrás tenir un alè fresc a qualsevol lloc

En un bar o restaurant

Menjar fora de casa ja sigui per oci o per treball també és una cosa comuna. És una de les situacions on veritablement ningú porta el raspall de dents, i també et fa prescindir del raspallat.

El dentifrici per emportar Frescoryl el pots utilitzar a restaurants

Frescoryl és ideal en aquestes situacions. No has de preocupar-te dels plats que mengis o del teu alè. Sense aixecar-te de la cadira disposaràs d’un dentifrici per usar en el millor moment.

En un viatge

Un dels grans problemes a l’hora de viatjar és la higiene, ja que no totes les destinacions poden proporcionar-te bones condicions de neteja. Actualment la higiene és una necessitat primària, i pot influir en el nostre humor i en la nostra comoditat. No obstant això, no posseïm molts productes que puguem utilitzar a qualsevol lloc i sense necessitat d’utilitzar altres estris.

Quan estem de viatge rentar-nos les dents es converteix en tota una odissea, per això Frescoryl té totes les característiques que un viatger necessita. Pots conèixer-les més detalladament en aquest article.

Tenir la boca neta hauria de ser una de les nostres grans prioritats al nostre dia a dia. Frescoryl t’ofereix uns comprimits que poden servir-te en varietat de situacions, el gran avantatge és que pots utilitzar-lo a tots llocs. Un comprimit preparat perquè el facis servir on vulguis i quan vulguis.

Saps un altre moment clau del dia on necessitis Frescoryl? Deixa-ho en comentaris.

Feliç setmana!

Rate this post

Leave a comment