Consells per cuidar la higiene bucodental en els viatges

Una bona salut dental és essencial per tenir una bona salut general. Sabem que no sempre és fàcil mantenir nets les teves dents i més complicat encara … La teva boca! Avui parlarem d’una bona higiene bucodental als viatges.

Quan vas de viatge no oblidis Frescoryl per cuidar la teva higiene bucodental en els viatges

Sabem que les vacances són el moment perfecte per relaxar-se i oblidar-se de la rutina. Tanmateix, no podem oblidar que la nostra boca no descansa. Besem, mengem, badallem, parlem … La boca és d’aquestes parts del cos que sempre estan en moviment. Per això, estar de viatge no pot servir d’excusa per no cuidar-la. Coneixes tots els beneficis de rentar-se les dents? Són molts, alguns van més enllà d’una bona salut.

Avui al nostre blog, volem portar-te uns consells per facilitar-te la neteja bucal quan estàs de viatge. Segueix aquests tips i dóna-li prioritat a la boca. La teva salut és el més important!!

Frescoryl

Frescoryl és un dentifrici vegà, natural i ecològic

Coneixes el primer dentifrici del mercat per portar? Un producte amb ingredients naturals fet pel teu màxim benestar. Els comprimits masticables Frescoryl són vegans i cruelty-free.

Frescoryl és el teu acompanyant perfecte als viatges. Una alternativa a la pasta de dents fàcil.

Per utilitzar aquest dentífrici no necessitaràs més que 1 minut del teu temps. Són còmodes d’usar perquè no necessites ni aigua ni raspall, el que et permet utilitzar-lo en qualsevol lloc.

Els comprimits dentifricis no porten res de fluor, a causa de les possibles conseqüències que té el seu ús excessiu (Pots conèixer més al nostre article al bloc). És un producte sense parabens ni additius, amb un 0% de toxicitat certificat pels seus premis en diverses categories.

Una alternativa fàcil d’usar i molt útil per quan no et trobes a casa. D’aquesta manera pots eliminar els bacteris de la teva boca i tenir un alè fresc tot el dia.

Frescoryl és el millor dentifrici per mantenir la higiene bucodental als viatges.

Mantenir la teva rutina

La cura dental està compost per una rutina que no hem de descuidar. Tot i que no estiguem a casa, hem de seguir en la mesura del possible les rutines del nostre dia a dia en l’àmbit bucodental. Si no saps els passos d’una bona rutina bucodental, et recomanem llegir-te el nostre article al bloc.

A més, és interessant anar perfeccionant la nostra rutina per no cometre els típics errors al raspallar les dents.

No oblidis l’essencial

Quan ens anem de viatge, realitzem una llista d’essencials per no oblidar-nos al nostre viatge. Crema solar, pinta, colònia, roba d’abric … Però … Moltes persones cometen l’error de no prioritzar el raspall de dents. Aquest, també ha de ser un essencial a les nostres vacances. A més, seria important portar esbandida i fil dental.

En el nostre article com cuidar la teva higiene i salut bucal, et donem alguns consells per tenir un somriure cuidat i bonic amb els estris adequats.

Recorda el fil dental

El raspall, l'elixir i el fil dental són importants per a la salut de les teves dents

Una bona rutina bucodental no només està composta pel raspallat dental. El fil dental és un element vital per la cura de les dents i la boca. Part del menjar que ingerim es queda entre les dents, racons petits i estrets, pels quals el nostre raspall de dents té difícil accés. El fil dental completa la neteja i et manté fora de perill de futures infeccions.

És fàcil i ràpid d’usar, a més és molt còmode de portar per la seva petita grandària.

Visita al dentista abans d’anar-te’n

Un dels cinc manaments d’una bona higiene dental és visitar el dentista les vegades pertinents. Ells són els experts que detectaran els problemes a temps.

Abans d’anar-nos de viatge, seria convenient fer una visita al dentista per anar totalment preparats. És millor que et detectin un problema abans d’anar-te’n per poder solucionar-ho aquí de la manera més ràpida possible.

Tens por al dentista? Consulta el nostre article al blog de com vèncer la por al dentista, esperem ajudar-te.

I tu, quins consells donaries als viatgers per mantenir la salut bucodental en les seves escapades?

Feliç setmana

Rate this post

Leave a comment