Realitzes una correcta higiene bucal diària?

La naturalesa ens ha donat 32 dents, però, no hem d’oblidar-nos mai de cuidar-los. Mantenir una bona higiene bucal de forma diària evita conseqüències terribles en la salut de la nostra boca.

Els dentistes recomanen una mitjana de 3 raspallats diaris al dia per mantenir la nostra boca sana. És un dels 5El raspall, l'elixir i el fil dental són importants per a la salut de les teves dents manaments d’una bona higiene bucodental, pots conèixer els altres 4 en el nostre article sobre els 5 manaments.

Actualment tenim alguns mètodes per mantenir les nostres dents netes en qualsevol lloc, així que no tenim excusa. A més, com ja hem comentat en un article anterior, mantenir la nostra boca sense bacteris no només requereix el raspallat. Utilitzar fil dental, esbandida bucal, raspallar la llengua, etc. També forma part d’una correcta rutina. En el nostre article com cuidar la teva higiene i salut bucal t’ho expliquem tot.

Fa aproximadament 10 anys, amb l’objectiu d’acabar definitivament amb la càries, i el mal estat de les genives dels espanyols, es va recomanar raspallar-se les dents tres vegades al dia, durant tres minuts com a mínim. Aquesta recomanació no va ser aplicada al peu de la lletra per la majoria de la població.

Primer raspallat del dia

La neteja dental realitzada al matí és generalment curta, a més, molt poques persones utilitzen fil dental o l’elixir bucal. Els matins sols ser fugaços i entre esmorzar i arreglar-nos, dediquem poc temps a un bon raspallat de dents. La neteja oral és molt important al matí, ja que la nostra boca porta adormida bastants hores. És completament necessari iniciar el dia amb la boca neta, no només per estètica, també per salut.

Al dia és recomanable raspallar-se les dents 3 vegades.

Segon raspallat, el menys realitzat

El raspallat de dents al migdia és el més perjudicat en aquest aspecte, ja que és el menys realitzat. Les estadístiques diuen que només 1/4 espanyols fan una neteja correcta de les dents al migdia. Pocs espanyols es troben a casa a aquelles hores. Portar el raspall de dents al lloc de treball gairebé mai s’aplica. El segon raspallat diari es converteix, per tant, en el menys realitzat.

Tercer raspallat, el més important

L’últim raspallat diari que realitzem és el nocturn. En aquest moment realitzem una higiene oral més completa, ja que tenim més temps i ens agrada tenir la boca neta abans de dormir. No obstant això la mitjana nacional del temps d’aquest raspallat oscil·la entre 43 i 57 segons.

Los expertos aseguran que el cepillado nocturno es el más importante, ya que durante la noche se produce menos saliva, lo que se conoce como xerostomía. La saliva es un componente natural de nuestro organismo que tiene la misión de defender y proteger la boca. Por lo tanto, si no se encuentra presente nuestra boca está menos protegida.

Com a resultat, només fem dos raspallats al dia de mitjana … O fins i tot un. I els raspallats que fem durant el dia no són realitzats de forma correcta la majoria de les vegades.

Frescoryl ha estat creat per facilitar la tasca de rentar-se les dents fora de casa. És el primer dentifrici que et permet transportar-ho a qualsevol lloc per la seva petita grandària i que a més, pot ser utilitzat en qualsevol part.
Per utilitzar-lo no cal ni aigua ni raspall. El petit comprimit dentifrici és tan fàcil d’utilitzar com de transportar. Introdueix el comprimit a la boca i mossega’l.

Utilitza Frescoryl a l'hivern per cuidar la teva salut dentalPots utilitzar el comprimit a la feina o a l’oficina, no et portarà més d’1 minut. Ja no hi ha excusa per no realitzar als 3 raspallats diaris i mantenir una bona higiene bucodental. Recorda que pots utilitzar també al taxi, restaurants, viatges, etc

A més, els comprimits Frescoryl són vegans i ecològics. Dues característiques que et poden aportar múltiples beneficis quan l’utilitzes.

A què esperes? Prova Frescoryl i té cura de les teves dents i la teva higiene bucal.

Comprar dentifrico

Rate this post

Leave a comment