Com fer pasta de dents natural

La salut sempre ha estat una prioritat per a les persones, per això és un sector que ha evolucionat a passos de gegant pel que fa a innovació. Actualment, trobem més varietat de productes al supermercat, productes que cuiden els seus ingredients, els seus mètodes d’elaboració, els químics etc. Portar un estil de vida saludable ara és més fàcil que mai, ja que depèn en gran part, del canvi d’hàbits que vulguem fer individualment.  Productes orgànics, productes vegans i productes ecològics són els més destacats en aquest sentit.

Canviar les nostres rutines de compra, el nostre criteri a l’hora d’escollir productes i la implicació personal són els factors que propicien que es comenci un estil de vida més sa.

Quan parlem d’un estil de vida més sa, no ens referim únicament a l’alimentació. Milers de productes que utilitzem dia a dia afecten el nostre organisme a causa dels seus químics i toxicitat. Per exemple, el món de la cosmètica està sent greument criticat en aquest aspecte.

La menta i els olis essencials son ingredients d'una pasta de dents natural

En comptades ocasions es parla dels nocius components que incorporen les pastes de dents convencionals i els riscos que té per a la nostra salut bucodental. El fluor ha estat l’ingredient més polèmic en aquest tema, tot i així les pastes de dents contenen ingredient molt més perjudicials.

Per això, volem ensenyar-vos una senzilla recepta de pasta de dents natural casolana.

És hora de mirar per la nostra salut i canviar hàbits!

Que ingredients utilitzarem?

2 Cullerades de bicarbonat

¼ tassa d’oli de coco

3 Gotes d’oli essencial de menta

3 Gotes d’oli essencial d’arbre de te

Bicarbonat de sodi

És un compost sòlid cristal·lí de color blanc. El bicarbonat és un excel·lent eliminador d’olors, per tant és un ingredient essencial en la teva pasta de dents per evitar el mal alè. A més un altre dels avantatges que el fa essencial a la nostra pasta casolana és, que és un bon netejador, té cura l’esmalt de les dents i neutralitza els àcids de la boca. És un ingredient antibacterià.

Oli de coco

Un oli vegetal que prové del coco. Comunament utilitzat en els productes naturals i els productes orgànics. L’oli de coco és antibacterià, element necessari per mantenir una higiene bucodental òptima. És molt beneficiós per a les genives, ja que regenera els teixits i protegeix dels bacteris externs.

L'oli de coco es un component bo per a la salut i els productes ecologics

Olis essencials

La nostra recepta la vam elaborar amb l’oli essencial de menta i el d’arbre de te. No obstant això, depenent dels teus gustos pots utilitzar altres olis essencials beneficiosos. Com ara l’oli de farigola o el de llimona.

Passos a seguir

Primer pas

Ens caldrà una olla de mida petita. Introduirem l’oli de coco dins de l’olla i la posarem a foc lent. Cal escalfar lentament l’oli perquè la seva textura es torni blanda. No obstant això, no haurem de deixar que el contingut de l’olla es torni totalment líquid. Quan apreciem que l’oli de coco té la textura que desitgem, retirarem l’olla del foc.

Pas intermedi

Amb l’ajuda d’un bol de mida considerable, barrejarem l’oli de coco que acabem d’escalfar amb el bicarbonat de sodi. Hem d’incorporar bé l’oli per obtenir una barreja totalment homogènia.

Després, afegirem les gotes dels olis essencials que utilitzem i procurarem que també s’adeqüin a la massa.

Per acabar

Com a últim pas, incorporarem la pasta dental en un recipient de vidre i la deixarem refredar. No cal posar-la a la nevera, simplement que reposi al natural durant 1-2 hores.

Fer la teva pasta de dents natural t´multiples beneficis per a la salut

Utilització

Per fer ús d’ella no tenim cap complicació. Podem deixar el recipient a la cambra de bany més propera i acompanyar-lo d’una cullera. D’aquesta manera, podrem col·locar la pasta fàcilment al raspall.

Mantenir la nostra salut bucodental fora de casa

Rentar-se les dents fora de casa mai ha estat tasca fàcil. La manca de temps, els banys públics, l’oblit del raspall de dents … Mantenir la nostra boca neta no sempre és una tasca senzilla.

Frescoryl

Frescorl el dentifrici masticable vegà es molt eficaç contra la mala olor

Els comprimits dentifricis Frescoryl són la resposta a una necessitat actual d’higiene. És el primer dentifrici masticable del mercat que pot ser utilitzat en qualsevol part. Traduït a un dentifrici per emportar.

Utilitzar-lo és molt fàcil, ja que no necessites aigua ni raspall, tan sols 30 segons del teu temps. Els comprimits són fàcils de transportar per la seva petita grandària i poden ser utilitzats en qualsevol moment. Coneix la pasta de dents que canviarà el teu dia.

Però .. ¿I la nostra salut?

Això no suposa cap problema, ja que Frescoryl és un dentifrici ecològic, fet amb ingredients naturalsComprimits vegans i cruelty free que tenen cura de la salut de la teva boca i del teu organisme. Pots llegir-te la nostra pàgina beneficis per conèixer els seus múltiples avantatges.

I tu? Estàs pensant en portar un estil de vida més saludable?

Explica’ns com!

Com fer pasta de dents natural
5 (100%) 2 vote[s]

Leave a comment