Com cuidar la teva higiene i salut bucal

La nostra boca està en constant canvi i moviment. La fem servir per a pràcticament tot en la nostra vida diària. Pots seguir una serie d'accions per mantenir una correcta higiene de la bocaMengem, parlem, ens fem petons, mosseguem, badallem…. I una llarga llista de coses comuns que fem diàriament milers de vegades.

La boca més és una part del nostre cos per on podem ingerir i per tant, tot el que estigui en contacte amb la nostra boca és un agent que pot entrar en contacte amb la resta del nostre cos. Per aquest motiu, la salut bucal està molt vinculada a la salut del nostre cos.
Tenir cura d’ella no és tasca difícil, però en el dia a dia ens falla la voluntat i fins i tot de vegades la memòria. Raspallar-se les dents tres vegades al dia és una acció essencial per cuidar la nostra boca i el seu interior, les dents. No obstant això, no és l’única acció que podem fer per mantenir les nostres dents netes i la nostra boca sana Vols conèixer més consells? Frescoryl et porta diferents suggeriments que pots aplicar al teu dia a dia.

Segueix llegint!

El fil dental

Un element vital per a la cura de les dents i de la boca. Part del menjar que ingerim es queda entre les dents, racons petits i estrets pels quals el nostre raspall de dents té difícil accés. El fil dental completa la neteja i et manté fora de perill de futures infeccions. El fil dental és un dels 5 manaments de la higiene bucal. Coneixes la resta?

Renta la teva llengua

Malgrat formar part de la boca, moltes persones obliden netejar-la quan es raspallen les dents. La llengua també requereix neteja per no transmetre els bacteris a la resta del cos. S’ha de fer de darrere cap endavant.

Bon raspallat

Uns bons hàbits d’higiene bucal et proporcionen bones pautes per raspallar les dents. I és que no tot s’hi val, el raspallat ha de durar mínim 2 minuts perquè resulti efectiu. A més has de realitzar-lo de forma suau amb moviments el·líptics.

Canvia el teu raspall cada 3 mesos

Un raspall no dura una eternitat i és important canviar sovint. D’aquesta manera, quan us renteu les dents els netegés més a fons. Les truges dels raspalls tendeixen a danyar-se amb el temps i això fa que no siguin igual d’efectius ni resistents que al principi.ç

Afegir esbandida bucal al raspallatUtilitza totes les solucions possibles per cuidar la salut de la teva boca i les dents

Un mètode efectiu per netejar les dents per tots els costats alhora que elimina els bacteris. L’esbandida no és un substitut del raspallat però pot ser el complement perfecte per a una rutina de neteja.

Fes gàrgares

Els bacteris no només estan a la boca, també en la teva gola. Fer gàrgares amb esbandida bucal t’ajuda a eliminar també aquests bacteris més inaccessibles.

AlimentacióMenjar aliments dolços pot fer mal les teves dents i salut bucodental

Diuen que som el que mengem. Els menjars excessivament dolços poden danyar de forma severa les teves dents exteriorment i interiorment. També podem trobar un altre tipus d’aliments que taquin l’esmalt com el vi o el cafè. És important ingerir aliments amb calci per mantenir les nostres dents fortes.

Mastegar xiclet

Això sí Sense sucre! Quan masteguem xiclet produïm més saliva. Sens dubte és un dels millors agents anticàries que existeix. Una bona idea seria utilitzar-lo després de dinar i si no tens opció a rentar-te les dents. És un mètode per utilitzar ocasionalment, no de forma diària.

Visita al dentista les vegades pertinents

Els especialistes seran els encarregats de remoure tots els bacteris i placa que queden entre les dents. A més ells podran detectar possibles càries o problemes a temps. Per cuidar la teva salut bucodental de forma correcta, hauries de concertar un mínim de 2 visites a l’any. Tant per a realitzar-les revisions pertinents, com neteges.

Per acabar…

Una bona salut bucal està composta per una rutina. Quan apliquem hàbits saludables les nostres dents ho noten i la nostra salut també. Per ajudar a crear una rutina efectiva i fàcil d’aplicar, s’ha creat Frescoryl un dentifrici totalment natural.

Frescoryl

És un petit comprimit masticable que t’ajuda a rentar-te les dents sense necessitat d’aigua ni raspall, el que el converteix en el complement ideal per utilitzar fora de casa. Manté les teves dents netes i la teva boca sense bacteris gràcies a la seva potent fórmula vegana. Ja no hi ha excusa per no cuidar les teves dents quan estiguis fora de casa.

Esperem que aquests consells us hagin estat útils i pugueu posar-los en pràctica. El nostre Blog està actualitzant constantment per oferir-te els millors consells per cuidar la teva boca.
Si vols cuidar la teva salut, cuida les teves dents!
Ens veiem en el proper article.

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment