5 Bones raons per portar Frescoryl a l’avió

Les vacances s’acosten i amb elles quinze dies de relax i descans. Passaràs uns moments privilegiats sota el sol, lluny de les preocupacions, l’estrès diari i les inclemències del temps. Et mereixes aquests 15 dies de vacances perquè has treballat molt dur. Res pot espatllar el teu entusiasme. Però abans del bon temps, és millor preparar bé el viatge perquè enfrontar-se a aquestes 8 hores de vol no serà fàcil.

Preparar un viatge implica fer una llista de tasques

A més, com a bon i respectable “viatger del món”, has establert una “llista de tasques”, que resumeix tot el que has de fer abans d’emprendre l’aventura. No és la primera vegada que ho fas i la teva rutina està perfectament establerta. Tot està a punt per demà!

Maleta etiquetada i segellada. Viatjarà al celler al costat de les altres maletes. Esperem que rebi el tractament adequat, però no et preocupis, has optat per un model reforçat.

Esperar amb la teva maleta a l'aeroport

¿A la cabina? L’equipatge de mà servirà. El PC portàtil que serà transportat amb cura. Et permetrà veure les seves sèries favorites durant el vol. Aquest serà l’acompanyat junt amb el seu telèfon intel·ligent, el que vas utilitzar per triar el teu lloc a l’avió (la finestreta és clar)  2 dies abans. Tot això es complementarà amb els teus accessoris de benestar: una màscara nocturna, taps per les orelles i un coixinet per al coll. La migdiada de la tarda és essencial en els vols de llarg recorregut, i cal admetre que és molt agradable, ¡especialment en primera classe!

Sembla que no hi falta res. Una última nit, curta, on l’emoció fa la seva feina. Esmorzar, taxi al matí i estàs a l’aeroport. Equipatge facturat, vol no endarrerit, està a bord! Un enlairament ben controlat i un vol de 8 hores. El teu company de viatge sembla tan entusiasta com tu, encara que des del taxi es nota una mica d’estrès en la teva veu.

Viatjar amb avió amb la resta de passatgers

8 hores en avió es fa una mica llarg, encara que els seients siguin còmodes. Després d’un dinar i 2 cafès molt calents i …. Una cosa que no esperaves! Has oblidat el raspall de dents! Aquest hauria d’estar en el teu necesser. Malgrat tota aquesta acurada preparació, aquí hi ha un petit gra de sorra que podria destrossar la teva organització. És cert que la idea d’anar al bany en un avió no et deleitava, però d’aquí a privar-te d’una bona raspallada …. Estàs a punt de suportar aquestes 4 hores restants, amb l’alè carregat, no gaire agradable … … Planeges el raspallat tan aviat com aterri l’avió, esperem que la maleta et sigui retornada al més aviat possible ….

No importa! El teu company de viatge, que també és el teu amic (I molt intel·ligent), et lliura un blíster amb uns comprimits ….

– “Un medicament?»

– “No, és Frescoryl, la pasta de dents masticable. No el coneixes?».

– “No, explica’t …»

Aquí hi les 5 bones raons per utilitzar Frescoryl durant els seus viatges en avió …… I podríem trobar moltes més!

Dentifrici sense aigua ni raspall

Frescoryl és un còmode dentifrici per portar a la muntanya

Frescoryl és la pasta dentífrica en comprimits que es pot fer servir sense aigua ni raspall. Amb ell es pot realitzar un acte d’higiene bucal sense haver d’anar als lavabos de l’avió, evitant així el trànsit a la cabina …. ¡o despertant al seu veí! Estalviant aigua i temps, Frescoryl està especialment adaptat als viatgers.

Ingredients naturals i saludables

Frescoryl està fet amb ingredients saludables i naturals com l’Aloe Vera. És una alternativa intel·ligent a xiclet o altres refrescants d’alè, sovint compostos per additius no recomanats. Amb un gust de menta (o llimona), que perllonga el plaer d’un bon àpat!

Pasta de dents real

Frescoryl és una pasta de dents REAL que treballa perquè tinguis les dents netes i l’alè fresc en 30 segons! Aquest tractament suau, curatiu i regenerador et torna una boca sana i les dents netes.

Cap a la teva butxaca

El dentifrici de Frescoryl es tan petit que el pots portar a sobre sempre
Porta Frescoryl a qualsevol lloc

Frescoryl cap a la butxaca o bossa de viatge. A la cabina, la seva grandària permet portar-lo a tot arreu i utilitzar-lo discretament. Aquest producte innovador és òbviament acceptat en el control d’accés abans d’embarcar. Cal a la butxaca!

Anti-estrés

Frescoryl pot ser usat com un agent anti-estrès. S’ha comprovat que ” mastegar “aliments redueix l’estrès i l’ansietat. Les persones que tenen por durant els viatges en avió poden haver trobat un producte adequat?

Ajuda a evitar malentesos

Frescoryl ajuda a evitar malentesos a l’aeroport …….. ¿No ens creus? Vegeu el vídeo de sota!

Rate this post

Leave a comment