Els 5 manaments d’una bona higiene bucodental

Sònia, editora del lloc bonne-assurance.com, acaba de publicar un interessant article sobre les normes d’higiene bucal.
L’ús del comprimit masticable Frescoryl és un dels 5 manaments per evitar pagar els’ ‘plats trencats’ en el seu dentista! Aprovem i recomanem aquest article. Si vols tenir una bona higiene bucodental segueix llegint!
Que tinguin una bona lectura …

Regles bàsiques per mantenir una higiene bucal optima

Des de la infància, hem d’estar sensibilitzats per saber com cuidar les nostres dents. Després, s’ha de tenir cura de Consells per tenir una bona higiene bucodental i un somriure més blanc que abansmantenir bons hàbits, i això, fins a l’edat més avançada. Existeixen evidències de què la salut del sistema oral afecta l’estat general de salut. Llavors, quina hauria de ser la rutina correcta per aplicar diàriament? Quines cures preventives existeixen per mantenir les dents sanes i quins són els beneficis de la prevenció oral? Hi ha formes de cuidar la nostra higiene en un viatge mes fàcilment?

Hàbits diaris per a una bona higiene bucodental.

1. Dues vegades al dia les dents et raspallaràs

Raspallar-se les dents al matí i a la nit abans d’anar a dormir és essencial com a base d’una rutina dental. No obstant això, raspallar-se les dents requereix una mica de coneixement perquè aquest pas sigui el més eficient possible. Estem segurs que vols mantenir unes dents sanes amb el temps, així que aquí hi ha alguns recordatoris:

  • 2 Minuts és el temps ideal per un raspallat efectiu
  • Si utilitzeu un raspall de dents manual, trieu un flexible preferiblement
  • Raspalli les seves dents inferiors amb un gest de baix a dalt i per a les dents superiors, el moviment és de dalt a baix
  • Finalment, no oblidis raspallar la llengua

2. La tècnica del fil dental, dominaràs.

Fil dental? Sí, aquest accessori és essencial per tenir cura de la salut de les seves dents i les seves genives. Encara que no és molt popular, li aconsellem que aprengui com usar-ho, fins i tot que el faci servir diàriament. El seu dentista pot mostrar-li l’acció que fa, per exemple li permet eliminar les petites restes situades entre les seves dents, també a la part superior de les seves genives. El fil dental té l’avantatge particular d’evitar el carrall antiestètic que s’acumula amb el temps en el buit de les seves dents, i també podria ser la solució per evitar possibles inflamacions de genives.

3.El dentifrici masticable, a tots llocs t’emportaràs

A la nostra vida quotidiana tan dinàmica i ocupada, no sempre és possible rentar-se les dents després de cada àpat, el comprimit de Frescoryl és l’alternativa perfecta. Al treball després de la pausa de l’esmorzar, aquest dentifrici masticable li permet tenir cura fàcilment la seva higiene dental. A més, també es fa servir en moltes altres ocasions: senderisme, viatges, pícnic, restaurant amb amics seguits d’una festa, … Aquest comprimit innovador és tan fàcil d’usar com un xiclet, però a diferència d’aquest, ofereix beneficis reals per a la seva boca i les dents.

4. De les visites rutinàries al dentista et beneficiaràs

Les visites orals per a nens, joves i fins i tot recentment per a dones embarassades compten amb el suport total de la Seguretat Social. Aquestes accions preventives permeten des de molt jove adquirir bons hàbits d’higiene dental i també seguir el bon desenvolupament del sistema oral dels nens fins als 18 anys. Per les dones embarassades, aquestes visites ajuden a crear consciència sobre la seva pròpia salut, però també sobre la del futur fill.

5. La cita anual amb el dentista no oblidaràs

Des dels 20 anys aproximadament fins a la vellesa, es requereix una cita anual amb el dentista. Aquesta, en l’escala dental, és un veritable acte de prevenció dental essencial. Aquest tractament bàsic elimina l’excés de carrall que s’acumula amb el temps. Es un bon consell per mantenir una bona higiene bucodental
La tosca instal·lada a llarg, termini debilita les dents i les genives i pot causar una possible dolorosa inflamació o periodontitis. No esperis que et faci mal realment per demanar ajuda. Si tens por al dentista, has de saber que la prevenció del carrall és molt menys dolorosa que altres tractaments dentals. Val més prevenir que curar!

Informació extra: “Val més prevenir que curar” també es pot aplicar a les seves finances.

Recordeu que la prevenció del carrall està totalment sostinguda per la Seguretat Social i la seva mútua. No obstant això, aquest no és el cas d’un acte de parodoncia, per exemple, o de col·locació d’una corona. Els preus poden rondar els 500 € o més, per a tals actes no totes les mútues suporten els costos totals. D’acord amb les garanties de la seva salut complementària, pot ser més o menys bé reemborsat.

Si pateix de les dents o sagnat de les genives, acosteu-vos al seu dentista, però també a la seva mútua per aprendre sobre les seves garanties i possiblement enfortir-les. Si el seu contracte no el convenç, també té l’oportunitat de comparar les ofertes d’altres mútues. L’objectiu és simple: la seva salut bucodental complementària s’ha de personalitzar d’acord amb les seves necessitats reals de salut i el seu pressupost.Comprendrà que no és tan difícil tenir cura de les seves dents cada dia. La salut de les seves dents està estretament relacionada amb la seva salut en general. Sense oblidar la llarga llista de beneficis que l’aporta tenir les dents sanes i utilitzar frescoryl fora de casa.

No ho oblidi, i mantingui els seus bons hàbits fins i tot fora de la seva zona de confort!

Comprar dentifrici

Rate this post

Leave a comment